Polițiștii zilei sunt din Golești. Ei au salvat un om care încerca să-și pună capăt zilelor
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Polițiștii zilei sunt din Golești. Ei au salvat un om care încerca să-și pună capăt zilelor
Polițiștii zilei sunt din Golești. Ei au salvat un om care încerca să-și pună capăt zilelor
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    Doi polițiști vrânceni au salvat un bărbat care a încercat să se sinucidă în cursul după amiezei de luni. Cei doi oameni ai legii, agent șef principal de poliție Bratu Dănuț și agent șef adjunct de poliție Cozma Ionuț, din cadrul Secției 1 Golești, Vrancea, au fost declarați marți polițiștii zilei de Poliția Română. Potrivit Poliției Române, ei au salvat viața unui bărbat de 41 de ani, care se afla pe calea ferată și încerca să-și pună capăt zilelor. „Imediat după ce l-au salvat pe bărbat, polițiștii au solicitat un echipaj de ambulanță care l-a transportat la o unitate spitalicească. Îi felicităm pe colegii noștri pentru rapiditatea și eficiența intervenției“, a transmis Poliția Română. Potrivit unor surse, bărbatul de 41 de ani, care se afla într-o stare vădită de ebrietate, mai încercase în cursul zilei de luni să se arunce în fața trenului. Din fericire, un marfar a reușit să oprească în ultima clipă, iar bărbatul a scăpat nevătămat.
     La câteva ore distanță de prima tentativă, bărbatul a plecat din nou de acasă. Îngrijorată, familia a anunțat polițiștii de la postul de poliție, precizând că este posibil ca bărbatul să se afle din nou pe linia de cale ferată. Cei doi polițiști au plecat în căutarea bărbatului și l-au găsit pe acesta așezat pe calea ferată. Pentru a înlătura orice posibilitate ca bărbatul să recurgă la vreun gest necugetat, oamenii legii l-au cărăt pe acesta în spate, pe o distanță de câteva sute de metri, până la ambulanța care l-a transportat la spital. Bărbatul a fost stabilizat în cadrul Unității de Primire Urgențe, fiind apoi internat în cadrul Secției Psihiatrie. „S.V.V., bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Golești, tentativă de suicid, tulburări de comportament pe fondul consumului recunoscut de alcool, traheostomă funcțională. Bilet de trimitere Psihiatrie”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.
    Sursa foto: Facebook/ Poliția Română 

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost