Polițiștii vrânceni de la Criminalitate Economică au confiscat peste 3000 de fire de flori
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Polițiștii vrânceni de la Criminalitate Economică au confiscat peste 3000 de fire de flori
Polițiștii vrânceni de la Criminalitate Economică au confiscat peste 3000 de fire de flori
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

ACŢIUNE PENTRU PREVENIREA COMERŢULUI ILEGAL
În perioada 1-8 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au acţionat pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit, cu precădere a comerţului ilicit cu flori, plante decorative de interior și aranjamente florale. Astfel, au fost verificați 30 de operatori economici iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, în conformitate cu prevederile Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.
Valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de  peste 60000 lei. De asemenea, au fost ridicate în vederea confiscării peste 3000 de fire de flori, în valoare de 6300 lei, pentru care nu existau documente legale de proveniență precum și suma de 4900 lei, susceptibilă a proveni din activități comerciale ilicite.

Biroul de presă al IPJ Vrancea
9 martie 2018

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Infracţional

VIDEO și GALERIE FOTO: Mamă a șase copii, OMORÂTĂ de concubin. Femeia era chinuită și bătută frecvent de bărbatul alcoolic
O femeie de 43 de ani a fost găsită decedată în locuința sa din satul Maluri, comuna Vulturu. Primele date arată că femeia a fost omorâtă de concubinul ei în noaptea de luni spre marți. Cei doi ar fi băut împreună luni seara la un magazin din sat și apoi ar fi mers acasă, acolo unde a avut loc nenorocirea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost