Polițiștii de frontieră români au mai salvat 46 de sirieni în apele Mării Egee
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Polițiștii de frontieră români au mai salvat 46 de sirieni în apele Mării Egee
Polițiștii de frontieră români au mai salvat 46 de sirieni în apele Mării Egee
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Polițiștii de frontieră români de pe nava de patrulare MAI 1102 a Gărzii de Coastă, aflați în misiune Frontex în cadrul Operațiunii Maritime Comune "EPN POSEIDON SEA", au salvat 46 de persoane - 22 de bărbați, 13 femei și 11 copii - care erau pe o ambarcațiune ce risca să se scufunde în apele Mării Egee.
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră (IGPF) informează, luni, într-un comunicat de presă, că misiunea a avut loc pe 12 aprilie iar persoanele salvate, cetățeni sirieni, au primit asistență și hrană iar câteva ore mai târziu au fost transportate în Portul din Chios și predate în siguranță autorităților elene pentru efectuarea procedurilor specifice — asistență medicală, identificare, înregistrare, amprentare.
De la începutul acestui an, de când sunt detașați în Grecia, polițiștii de frontieră români au salvat, individual, dar și în cooperare cu autoritățile elene și cu echipele Frontex, 624 persoane care se aflau în pericol la bordul unor ambarcațiuni de mici dimensiuni în apele Mării Egee. Nava maritimă de patrulare MAI 1102 din cadrul Gărzii de Coastă are 23 de polițiști de frontieră la bord. De asemenea, în cadrul aceleiași operațiuni comune, Poliția de Frontieră a detașat la Centrul Internațional de Coordonare — ICC din Atena doi ofițeri de legătură, care mențin permanent legătura între nava maritimă detașată de PFR pe teritoriul Greciei și Centrul Operațional de Coordonare al IGPF, precum și între nava maritimă și reprezentanții Sectorului Operațiuni Maritime din cadrul Agenției Frontex.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL


49
2
19
44
9
35

Extragerea noroc:  0272569

Harta Focsani
   

Eveniment

Plantație de CANNABIS descoperită în podul casei unui MILITAR focșănean
Un focșănean, militar la Unitatea de Aviație Bobocu, din județul Buzău, a fost reținut, vineri, sub acuzația de trafic de droguri.

UPDATE!!! Judecătorii l-au pus pe militar sub control judiciar!

POZA ZILEI

Prieteni pentru totdeauna

SECVENTA ZILEI

Rută ocolitoare la accident

SONDAJ DE OPINIE

Social

Ce înseamnă primăvara pentru dumneavoastră?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost