Polițiști fugăriți cu toporul și amenințați cu moartea. Un vrâncean și concubina lui au fost trimiși în judecată

0
9519



    Un bărbat din satul Găgești, comuna Bolotești, și concubina sa au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. Dănuț B., de 43 de ani, și Aurelia Mariana H., de 41 de ani, vor fi judecați pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice. Atât el cât și femeia au adresat injurii și amenințări cu acte de violență la adresa a doi polițiști din localitate, el folosindu-se și de un topor, iar ea de niște pietre. Potrivit anchetatorilor, prin acest comportament au tulburat ordinea și liniștea publică. Faptele pentru care vor fi judecați au fost săvârșite la data de 3 noiembrie 2016.
    În ziua cu pricina, atât bărbatul cât și concubina lui erau băuți. Dănuț B. a avut un conflict cu un tânăr din localitate, înjurându-l pe acesta. Mama tânărului, care l-a auzit pe inculpat, i-a cerut acestuia explicații cu privire la comportamentul nepotrivit. Nu a primit explicațiile cerute, ci amenințări și înjurături. Femeia și-a luat copilul și împreună au mers la poliție pentru a-i informa pe oamenii legii despre cele întâmplate. 
Urmare a sesizării, doi lucrători de poliție au plecat spre casa inculpatului, împreună cu femeia și fiul ei. Ajunși acolo, inculpata a venit la poartă și a început să înjure. A venit apoi și concubinul care, în momentul în care a fost întrebat de polițiști ce s-a întâmplat, a devenit din nou recalcitrant și a continuat să adreseze injurii și amenințări, intenționând să-l lovească pe fiul femeii. Unul dintre polițiști i-a cerut bărbatului să se liniștească, dar acesta a continuat să se manifeste violent, să adreseze injurii și amenințări, afirmând „vă arat eu, vă aranjez eu pe voi”.
Unul dintre polițiști a încercat să-l încătușeze, moment în care concubina acestuia a luat mai multe pietre și a vrut să le arunce înspre oamenii legii. În acel moment, polițiștii au încătușat-o pe ea. Văzând ce se întâmplă, Dănuț B. a început să amenințe că va lua un topor, moment în care unul dintre polițiști l-a prins de braț și a încercat să-l liniștească. A continuat să se manifeste violent și a vrut să-l lovească pe polițistul care îl ținea. Omul legii s-a ferit, moment în care bărbatul a scăpat, a fugit în curte și a revenit cu toporul, amenințând pe toți că îi va omorî. În cele din urmă, scandalagii au fost imobilizați și duși la poliție pentru a fi audiați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here