Poliţistul acuzat de pedofilie, arestat preventiv; el ar putea fi implicat în peste 15 cazuri de agresiuni sexuale; colegii îi spuneau "Violatorul"
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Poliţistul acuzat de pedofilie, arestat preventiv; el ar putea fi implicat în peste 15 cazuri de agresiuni sexuale; colegii îi spuneau "Violatorul"
Poliţistul acuzat de pedofilie, arestat preventiv; el ar putea fi implicat în peste 15 cazuri de agresiuni sexuale; colegii îi spuneau
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Judecătoria Sectorului 6 a dispus marţi arestarea preventivă pentru 30 de zile a poliţistului Eugen Stan, acuzat că ar fi agresat doi copii într-un lift din Capitală. Decizia nu este definitivă, însă este executorie, iar Eugen Stan va fi dus în arestul Poliţiei Capitalei. Eugen Stan este acuzat de săvârşirea a două infracţiuni de agresiune sexuală asupra unor minori. Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în ziua de 5 ianuarie, în intervalul orar 10,10 - 10,55, în incinta unui bloc din sectorul 6 - în lift şi pe palierul etajului 8 - ''inculpatul a pupat-o pe obraji, pe gură şi în zona abdominală şi i-a pus mâna în zonele intime persoanei vătămate, minoră, în vârstă de 5 ani, şi l-a pupat pe obraji pe minorul în vârstă de 9 ani''. Anchetatorii efectuează cercetări în peste 15 cazuri de agresiuni sexuale în care ar putea fi implicat poliţistul de la Brigada Rutieră. Potrivit unor surse din Poliţie, procurorii verifică toate cazurile care au un mod de operare asemănător cu cel al poliţistului Eugen Stan, pentru a stabili dacă acesta a fost implicat.
    Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat marţi că porecla poliţistului pedofil era "Violatorul", dar cu toate acestea nimeni nu s-a sesizat şi nu a reacţionat, deşi Eugen Stan este principalul suspect al unor cazuri similare petrecute anterior.
    Poliţia Română a luat primele măsuri ca urmare a cazului în care un agent de poliţie este acuzat de fapte de pedofilie, dispunându-se demiterea şefului suspectului şi cercetarea disciplinară a psihologului Brigăzii Rutiere şi a şefilor de schimb.
    Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunţat, marţi, că a transmis premierului solicitarea de a îl demite pe şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu.
    În locul chestorului Bogdan Despescu ar urma să fie împuternicit Cătălin Ioniţă, actualul şef al Direcţiei Generale Anticorupţie.
Totodată, ministrul de Interne a cerut marţi ca şefii de Servicii de la Omoruri şi Control Intern din cadrul Brigăzii Poliţiei Rutiere să facă un pas în spate, adică să demisioneze.
    Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat marţi că a aflat "cu stupefacţie" că în majoritatea unităţilor din Poliţie se folosesc teste psihologice fără licenţă şi a cerut demisia tuturor celor responsabili în cazul poliţistului care a agresat doi minori.
    Ea a îndemnat angajaţii MAI de la Resurse Umane să aibă curajul de a sesiza cazurile de devieri comportamentale şi de a lua măsuri ferme faţă de cei cercetaţi pentru diverse violenţe, care au probleme cu consumul de alcool sau au comportamente sociale care nu pot fi tolerate unor oameni care reprezintă autoritatea statului.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

Astăzi și mâine se fac înscrieri în învățământul profesional. Elevii beneficiază de burse și nu dau bac-ul
    Absolvenții de clasa a VIII-a, precum și cei din sesiunile anterioare, care optează să urmeze cursuri în învățământul profesional, au la dispoziție astăzi și mâine să se înscrie la unul dintre liceele din județ care au și clase de învățământ profesional.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost