Poliţia din Marea Britanie avertizează cu privire la riscurile provocării ''24 Hour Challenge''
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Poliţia din Marea Britanie avertizează cu privire la riscurile provocării ''24 Hour Challenge''
Poliţia din Marea Britanie avertizează cu privire la riscurile provocării ''24 Hour Challenge''
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Copiii riscă să declanşeze ample operaţiuni de căutare dacă acceptă să ia parte la o ''isterie'' iniţiată în mediul online prin care sunt provocaţi să îşi petreacă noaptea în magazine, a avertizat poliţia din Marea Britanie, citată de Press Association. Aşa-numita ''Provocare de 24 de ore'' (24 Hour Challenge) încurajează persoanele din public să îşi amenajeze cazemate din mărfurile magazinelor şi depozitelor şi să rămână ascunse până când unităţile se închid urmând ca mai apoi să iasă, să îşi petreacă timpul cum doresc şi dimineaţa să iasă afară.
Poliţia a dat exemplul unui caz petrecut în Sheffield, când Abid Mirza a declarat că ''a trecut prin momente grele'' când fiul său în vârstă de 11 ani şi-a petrecut noaptea într-un magazin Ikea. Detectiv inspector Anna Sedgwick din cadrul Departamentului de poliţie din South Yorkshire a subliniat că riscurile ce pot rezulta în urma unor astfel de evenimente ''nu sunt deloc amuzante şi pot fi catastrofale''. ''Depozitele şi magazinele conţin cantităţi importante de produse grele şi obiecte ce pot să cadă cu uşurinţă şi să zdrobească pe cineva dacă acestea sunt mişcate incorect sau sunt utilizate pentru a amenaja cazemate improvizate'', a precizat ea.
''Pe lângă riscurile la adresa siguranţei, de multe ori copiii fac acest lucru fără cunoştinţa părinţilor, ceea ce poate declanşa operaţiuni ample de căutare şi chiar îi pot determina pe aceştia să îi declare dispăruţi'', a mai spus Sedgwick. ''Aceasta nu cauzează numai teamă şi îngrijorare pentru părinţi, prieteni, familie şi comunitatea locală, ci poate fi şi o risipă a timpului preţios al echipajelor de poliţie de care ar putea fi nevoie pentru situaţii de viaţă şi de moarte'', a mai spus inspectoarea adăugând că poliţia colaborează cu unităţile de învăţământ pentru a creşte nivelul de conştientizare în privinţa unor astfel de ''isterii''.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
30
33
5
2
34
19

Extragerea noroc:  5130775

Harta Focsani
   

Social

Copii vânduţi pe geam și nume schimbate pentru a scăpa de demonii bolilor
    Aţi auzit de copiii vânduţi pe geam sau cumpăraţi, scăpând în acest fel de o boală chinuitoare? Aţi auzit de familii care schimbau numele copiilor pentru a le vindeca toate problemele de sănătate?

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost