Plîngere la poliţie împotriva PD-L Tătăranu
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Plîngere la poliţie împotriva PD-L Tătăranu
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Primarul din Tătăranu, Nicolae Pavel, a depus o plîngere la poliţia din comună, în care îşi exprimă nemulţumirea faţă de ac-ţiunile preşedintelui organizaţiei PD-L, Bănel Bărbieru. Edilul din Tătăranu precizează că pe 1 aprilie a găsit în propria-i curte, un plic cu o „înştiinţare“ în care consilierul Bărbieru îl calomniază. Nicolae Pavel spune că „preşedintele organizaţiei PD-L Tătăranu face afirmaţii cu privire la activitatea desfăşurată de mine, în calitate de primar, aducînd acuzaţii calomnioase la adresa mea şi a instituţiei pe care o conduc“. „Mă acuză că sînt o persoană nepregătită însă profesia mea este de cadru didactic, am gradul I şi am ocupat funcţia de director coordonator vreme de opt ani. Nu a fost furat nici un cetăţean al comunei. Banii publici pentru construirea sediului primăriei sînt legali, verificaţi de Curtea de Conturi Vrancea. Domnii consilieri PD-L mi-au fabricat un dosar penal pentru acest lucru, dar am fost scos de sub urmărire pentru că am demonstrat cu documente legale că sînt nevinovat“, se arată în plîngerea formulată de primarul Nicolae Pavel. Contactat telefonic, Bănel Bărbieru nu a fost de găsit. În schimb, Pavel Gheorghe, coleg de partid cu Bărbieru, a recunoscut că PD-L a demarat acţiunile electorale, deşi campania începe pe 2 mai. „Nu am amintit nici un nume în respectiva înştiinţare. Nu am făcut decît să ne prezentăm candidatul pentru funcţia de primar al comunei Tătăranu“, a afirmat Pavel Gheorghe.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

GALERIE FOTO: Vrancea autentică atrage turiști străini. Boteitul oilor și primărie construită în stil tradițional, la Negrilești
Sătenii din Negrilești se pot mândri cu cea mai frumoasă primărie de comună din județul Vrancea. Sediul administrației locale a fost inagurat, ieri, de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și primarul comunei, Ion Văsuian.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost