Peste patru sute de profesori susțin, astăzi, examenul de titularizare în Vrancea
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Peste patru sute de profesori susțin, astăzi, examenul de titularizare în Vrancea
Peste patru sute de profesori susțin, astăzi, examenul de titularizare în Vrancea
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

434 de profesori susțin astăzi examenul de titularizare în învățământ. Dascălii sunt așteptați la ora 8:00, la Colegiul Tehnic ”Edmond Nicolau”, unde sunt repartizați pe săli pentru a susține examenul scris. Aceștia trebuie să aibă asupra lor un act de identitate, buletin sau pașaport. Reprezentanții IȘJ Vrancea au anunțat că cei care nu vor fi prezenți în săli în momentul deschiderii plicurilor cu subiectele, pierd dreptul de a mai susține proba scrisă. De asemenea, candidații și profesorii asistenți nu pot avea asupra lor, în sălile de concurs, cărți, caiete, telefoane sau alte mijloace de comunicare la distanță. Lucrarea trebuie să fie scrisă cu pix sau stilou cu culoare albastră care nu se poate șterge. În momentul în care un candidat face o greșeală o va marca printr-o linie pe orizontală, iar în cazul schemelor se va trasa o linie oblică.
    Candidații care în timpul probei sunt surprinși copiind, având asupra lor telefoane sau alte mijloace de calcul și comunicare la distanță, ori transmițând soluții cu privire la subiecte sunt eliminați din concurs, încheindu-se un proces verbal în acest sens. Aceeași măsură se aplică pentru orice alt tip de fraudă. Candidații scoși din concurs pentru fraudă sau tentativă de fraudă nu vor fi repartizași pe posturi în anul școlar 2017-2018. Rezultatele examenului vor fi afișate pe 18 iulie, urmând ca pe 18 și 19 iulie să se poată depune și contestații.
    Pentru a se putea titulariza, profesorii trebuie să obțină minim nota 7, atât la proba practică, precum și la cea scrisă. ”Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota şapte atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota cinci atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului. Repartizarea pe posturi se face prin şedinţă publică, în ordinea notelor obţinute la examen”, se arată în metodologia de concurs.
    Trebuie știut faptul că nota obţinută la proba scrisă are o pondere de 75% în media de repartizare. Potrivit calendarului de organizare a examenului de titularizare din acest an, rezultatele finale de după contestații vor fi făcute publice pe 25 iulie, urmând ca după 26 iulie să înceapă ședințele de repartizare a candidaţilor cu media minimum 7 (şapte). Reamintim că și în acest an, cele mai multe posturi scoase la concurs sunt cele de educatori și învățători, dar și cele mai căutate. De asemenea, sunt și materii unde nu există un post titularizabil, dar și materii care nu au concurență, precum latina sau limba romani.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL16
36
34
30
43
27

Extragerea noroc:  5429681

Harta Focsani
   

Actualitatea

Serviciu de permanenţă la sediul primăriilor din cauza CODULUI PORTOCALIU de viscol
    Administraţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri, 17 ianuarie a.c., o avertizare meteorologică – COD PORTOCALIU, valabilă şi pentru judeţul Vrancea, în intervalul 17 ianuarie, ora 18.00 – 18 ianuarie, ora 20.00, conform căreia vremea se va înrăutăţi considerabil.

POZA ZILEI

Puțină zăpadă

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost