Peste 3,6 milioane de lei pentru investiții, la Vîrteșcoiu
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Peste 3,6 milioane de lei pentru investiții, la Vîrteșcoiu
Peste 3,6 milioane de lei pentru investiții, la Vîrteșcoiu
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Bugetul comunei Vîrteșcoiu a fost stabilit la peste 6 milioane de lei. Bugetul va fi dezbătut și va fi supus aprobării în ședința ordinară din data de 08 februarie. La secțiunea funcționare a fost prevăzută suma de 2.685.000 lei, iar la secțiunea dezvoltare a fost prevăzută suma de 3.659.000 lei.
Primarul comunei Vîrteșcoiu, Viorel Mîrza, a declarat că pe lista de investiții din acest an se află mai multe obiective importante pentru comunitate. „Anul acesta vom continua lucrările la mai multe obiective, din care amintim: construire si dotare grădiniță Faraoanele, cu o valoare de 730.526 lei, extindere, reabilitare și dotare cămin cultural Faraoanele, cu o valoare de 925.214 lei, modernizare străzi în comuna Vîrteșcoiu, satele Beciu, Rîmniceanca, Faraoanele. La acest ultim proiect, vor fi reabilitate străzile: Cantonului, Dogarilor și Alunului, pe care vor fi realizate rigole betonate și asfaltarea străzilor: Viilor, fundăturaViilor, Morii și parțial Cantonului. Această investiție are o valoare de aproximativ 2 milioane de lei“, a precizat Viorel Mîrza.
Primarul comunei Vîrteșcoiu a adăugat că anul acesta vor fi începute și lucrări de investiții noi, din care amintim: modernizare străzi, proiect în care vor fi prinse toate străzile care au rămas neasfaltate din localitate, valoarea estimată a investiției fiind de 3,3 milioane de lei. De asemenea, va construit câte un teren de sport multifuncțional la școlile Vîrteșcoiu și Faraoanele, ambele investiții urmând a fi realizate cu fonduri repartizate de Consiliul Județean Vrancea. Tot anul acesta, va fi reabilitat dispensarul uman Vîrteșcoiu și va fi realizat proiect tehnic la proiectul „Construire șanțuri betonate pe străzile: M. Eminescu, Matului, Troiței, Olanelor și M. Ghe. Pastia. Administrația locală va demara și proiectul de realizare a Planului Urbanistic General al comunei.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost