Peste 14 kilometri de drumuri comunale din Popești și Urechești vor fi asfaltate
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Peste 14 kilometri de drumuri comunale din Popești și Urechești vor fi asfaltate
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Peste 14 kilometri de drumuri comunale și de interes local vor fi asfaltate în acest an în localitățile Popești și Urechești. Cele două comunități au înființat Asociația de Dezvoltare Comunitară Urechești-Popești, tocmai pentru a putea accesa fonduri guvernamentale și europene mai ușor pentru refacerea și modernizarea infrastructurii. Valoarea estimată a lucrărilor este de aproape 10 milioane de lei. „În cadrul  Asociației de Dezvoltare Comunitară Urechești-Popești am reușit să obținem finanțare pentru asfaltarea a peste 14 kilometri de drumuri comunale și de interes local. Fiecare comună va asfalta câte 7 kilometri de drumuri locale. Este o mare realizare pentru comunitatea din Popești deoarece avem în administrare peste 32 de kilometri de drumuri comunale și locale, majoritatea neasfaltate. Sperăm ca acest proiect să fie doar începutul și în perioada următoare să obținem finanțare și pentru asfaltarea altor drumuri“, a precizat primarul comunei Popești, Nicolae Ciocănel. 

 

2 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Poate Ajunge?i si la terchesti, ca ne-am saturat de drumurile astea .....

  DE Saftica ursu, postat pe 08-04-2017, la 19:15

 • La fiecare campanie electorala,se promite asfaltarea pana la Terchesti si o sursa de apa potabila. NIMIC NU S-A REALIZAT din minciunile electorale...! La fel vor vota si locuitorii Terchestiului viitorii candidati! Poate macar in ceasul al 12-lea,constientizati ca s-ar schimba radical fata satului,s-ar repopula cu tineri,iar batranii de acolo,...nu ar trai ca in Evul mediu...!!! Aveti posibilitatea sa accesati fonduri europene pentru asta,...doar trebuie sa vreti!!!

  DE Locuitor Terchesti, postat pe 09-04-2017, la 16:42

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost