Pescărie sancționată de inspectorii veterinari
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Pescărie sancționată de inspectorii veterinari
Pescărie sancționată de inspectorii veterinari
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Veterinarii vrânceni au confiscat peste 200 kilograme de pește în cursul acțiunilor de control derulate la începutul acestei luni. Cantitatea de pește confiscată, din care 114 kilograme novac și 95 kilograme crap, a fost trimisă la o unitate de incinerare/ neutralizare autorizată sanitar veterinar, fiind dispusă și o sancțiune de 1200 lei pentru „transportul, depozitarea, păstrarea și expunerea la vânzare a peștelui în afara spațiilor aprobate sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor”.
În total, inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Vrancea au aplicat amenzi de 5200 lei în urma controalelor de la începutul lunii decembrie. Cele mai mari amenzi, câte două mii lei, au fost aplicate pentru comercializarea produselor alimentare în spații neaprobate sanitar veterinar și pentru ambalarea și etichetarea necorespunzătoare a produselor alimentare în vederea depozitării, transportului și valorificării, precum și comercializarea acestora neetichetate potrivit legislației.
Acţiunile de supraveghere şi control desfăşurate de către inspectorii DSVSA Vrancea au vizat 52 obiective din județ. Cele mai multe, 11, au fost farmacii veterinare. Controalele inspectorilor au mai vizat activități desfășurate la restaurante, magazine alimentare, pescărie, depozite medicamente de uz veterinar, patiserie, incinerator, supermarket-uri, depozit alimentar, unități de comerț cu amănuntul, baruri, unități de panificație, covrigărie, laborator cofetărie. Nu în ultimul rând, au fost realizate verificări în târgurile de animale și la comercianți de animale vii.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost