Permise reținute de polițiști pentru viteză; un șofer de 28 de ani conducea cu 158 km/h la Haret
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Permise reținute de polițiști pentru viteză; un șofer de 28 de ani conducea cu 158 km/h la Haret
Permise reținute de polițiști pentru viteză; un șofer de 28 de ani conducea cu 158 km/h la Haret
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

ACŢIUNE PENTRU PREVENIREA ACCIDENTELOR RUTIERE CAUZATE DE VITEZA EXCESIVĂ

În urma unei acţiuni derulate ieri, 16 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri au aplicat 52 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi au reţinut 15 permise de conducere.
Marți,16 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat acţiuni pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, în special a celor cauzate de nerespectarea regimului legal de viteză. Poliţiştii au utilizat aparatele de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor pe DN 2 E85 şi au constatat 52 de abateri privind nerespectarea regimului legal de viteză, fiind reţinute 14 permise de conducere pentru depăşirea vitezei maxime legale admise și un permis de conducere pentru depășire neregulamentară. Viteza maximă a fost înregistrată în afara localității Haret, când polițiștii au depistat un bărbat, 28 de  ani, care circula cu 158 km/h.NU UITAŢI!
Limitele maxime de viteză stabilite prin Codul rutier sunt:
- în localităţi: 50 km/h (poate fi şi o limita superioară, însă nu mai mare de 80 km/h, sau una inferioară, dar nu mai mică de 30 km/oră);
- în afară localităţilor: 130 km/h pe autostrăzi; 100 km/h pe drumurile expres sau pe cele naţionale europene; 90 km/h pe celelalte categorii de drumuri.

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la respectarea regimului legal de viteză, conform marcajelor şi indicatoarelor rutiere şi adaptarea în permanenţă a vitezei de deplasare la condiţiile de drum. Depășirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

Biroul de presă al IPJ Vrancea 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

1
14
38
47
33
7

Extragerea noroc:  7918147

Harta Focsani
   

Infracţional

Bărbat reținut pentru 24 de ore, după ce a lovit-o pe șoferița care i-a accidentat fiul pe trecerea de pietoni
    Un băiat în vârstă de 6 ani, din Panciu, a suferit un traumatism la nivelul genunchiului stâng, prin accident rutier, după ce, în seara zilei de joi, a fost acroșat de un autoturism, condus de o femeie în vârstă de 37 de ani.

UPDATE!!!

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost