Percheziții de amploare pentru depistarea hoților de curent electric și a falsificatorilor de vin
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Percheziții de amploare pentru depistarea hoților de curent electric și a falsificatorilor de vin
Percheziții de amploare pentru depistarea hoților de curent electric și a falsificatorilor de vin
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Polițiștii din Panciu au desfășurat o amplă acțiune pentru depistarea persoanelor care sustrag curent electric, dar și a acelora care falsifică vin. Un număr de 61 de percheziții domiciliare au fost efectuate în Panciu, Movilița, Străoane, Fitionești și Țifești, județul Vrancea, precum și în Gura Humorului, județul Suceava. Perchezițiile au vizat 44 de imobile aparținând unor persoane fizice și mai multe imobile aparținând unui număr de 17 unități economice.
În urma perchezițiilor au fost descoperite 9 instalații clandestine prin care se sustragerea energie electrică, 8900 litri lichid cu miros specific de țuică și 397.000 litri cu aspect și miros de vin. „La data de 13 aprilie a.c., polițiștii din Panciu, sprijiniți de structurile de investigarea criminalității economice, ordine publică și acțiuni speciale, au organizat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii furturilor de energie electrică și a evaziunii fiscale în domeniul producerii și comercializării băuturilor alcoolice. Cei 108 polițiști prezenți la activitate, împreună cu reprezentanți ai FIJI Vrancea, DADR și Electrica, au efectuat un număr de 61 percheziții domiciliare în orașul Panciu, comunele Movilița, Străoane, Fitionești și Țifești, precum și în orașul Gura Humorului, județul Suceava. Astfel, în cadrul perchezițiilor au fost vizate 44 de imobile aparținând  unor persoane  fizice, precum și mai multe imobile aparținând unui număr de 17 unități economice. În cadrul acțiunii au fost găsite 9 instalații clandestine prin care se sustragea energie electrică, 8900 litri cu miros specific de țuică, în afara antrepozitului fiscal și 397.000 litri cu aspect și miros de vin, din care au fost recoltate probe în vederea stabilirii dacă substanța este vin autentic sau falsificat. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale și recuperarea prejudiciului cauzat bugetului general consolidat al statului. Astfel de activități vor continua și în perioada următoare”, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.
„La sediul unei societăți comerciale din comuna Străoane s-a stabilit faptul că contorul electric nu înregistra consumul. Totodată, a mai fost identificată cantitatea de 367.000 litri cu aspect și miros de vin din care au fost recoltate probe; La  domiciliul unui bărbat din orașul Panciu a fost identificată cantitatea de 4000 litri cu miros specific de țuică, în afara antrepozitului fiscal; La domiciliul unei femei din comuna Fitionești a fost găsită cantitatea de 3.700 litri cu miros specific de țuică, în afara antrepozitului fiscal“, sunt câteva dintre exemplele date de polițiști.
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Infracţional

VIDEO și GALERIE FOTO: Mamă a șase copii, OMORÂTĂ de concubin. Femeia era chinuită și bătută frecvent de bărbatul alcoolic
O femeie de 43 de ani a fost găsită decedată în locuința sa din satul Maluri, comuna Vulturu. Primele date arată că femeia a fost omorâtă de concubinul ei în noaptea de luni spre marți. Cei doi ar fi băut împreună luni seara la un magazin din sat și apoi ar fi mers acasă, acolo unde a avut loc nenorocirea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost