Pensionarii își primesc pensiile la timp
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Pensionarii își primesc pensiile la timp
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) aduce la cunoștința tuturor pensionarilor că plata pensiilor se face la timp. „Având în vedere informațiile apărute în spațiul public potrivit cărora au apărut întârzieri în plata pensiilor în luna martie a.c., dorim să precizăm că și în această lună au fost respectate termenele de virare a sumelor necesare plății pensiilor către băncile partenere, respectiv CN Poșta Română S.A., astfel încât nu există întârzieri”, se arată în comunicatul dat publicității de CNPP. În ceea ce privește achitarea drepturilor de pensie prin poștă, aceasta se realizează după următorul grafic: Plăţi curente: 14 -  28 ale lunii, la domiciliul beneficiarilor; până în penultima zi lucrătoare din lună, la ghişeele subunităţilor poştale, pentru pensionarii avizaţi la domiciliu. În cea ce privește pensiile restante, acestea se achită din data de 24 până în ultima zi lucrătoare din lună.
    În cazul achitării prin conturi curente sau conturi de card, aceasta se realizează începând din data de 14 sau din prima zi lucrătoare care urmează datei de 14, dacă această zi este nelucrătoare. 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Eveniment

VIDEO şi GALERIE FOTO: Peste 11 mii de oameni au plantat 115 mii puieți de stejari în Parcul Memoriei Naționale
Peste 11 mii de oameni au plantat sâmbătă 115 mii de puieți de stejari pe 25 hectare de teren în cea mai mare acțiune derulată în cadrul proiectului „Parcul Memoriei Naționale – Mărășești – RoMândria“.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost