Pedeapsă majorată pentru tânărul care a tâlhărit un om al străzii
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Pedeapsă majorată pentru tânărul care a tâlhărit un om al străzii
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Magistrații Curții de Apel Galați au majorat la 3 ani de închisoare pedeapsa în cazul lui Zabar H., acuzat că a tâlhărit un om al străzii. Decizia este definitivă. „Admite apelul promovat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani.Desfiinţează în parte sentinţa penală (…) pronunţată de Judecătoria Focşani (…) şi, în rejudecare: Majorează de la 2 ani închisoare la 3 (trei) ani închisoare cuantumul pedepsei aplicate inculpatului Hadîr Zabar pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată (…) (fapta din data de 02.10.2016). Menţine starea de arest a inculpatului Hadîr Zabar. Deduce din pedeapsa aplicată perioada reţinerii şi arestării preventive începând cu data de 03.10.2016 şi până la zi. Menţine celelalte dispoziţii ale hotărârii apelate. Respinge, ca fiind nefondat, apelul declarat de inculpatului Hadîr Zabar împotriva aceleaşi sentinţe penale. (…) Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 09.06.2017“, este decizia Curții de Apel Galați.
La Judecătoria Focșani, bărbatul a fost condamnat, în februarie anul acesta, la 2 ani închisoare, magistrații interzicându-i să poarte arme, să părăsească teritoriul României sau să se afle pe teritoriul Focșaniului pe o perioadă de 2 ani.


Zabar H., de 30 de ani, din Buzău, a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv pentru tâlhărie. Procurorii susțin că Zabar H. a tâlhărit un om al străzii, în timp ce se aflau într-un adăpost improvizat din Gara Focșani. Pentru a scăpa, victima, Radu C., de 71 de ani, l-a înjunghiat în picior pe agresor cu un briceag. Fapta a fost comisă în octombrie 2016. 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

Un tânăr de 24 de ani din Vrancea A MURIT, iar o adolescentă a fost rănită, în urma unui accident la Constanța
Florin Alexandru L., un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Dumitrești, a murit, iar o adolescentă de 17 ani a fost rănită, după ce maşina în care se aflau a intrat duminică dimineață într-un autobuz oprit la o trecerea pentru pietoni.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost