Patru incendii înregistrate vineri; un băiat de 13 ani a suferit arsuri și a ajuns la spital

0
760


Pompierii vrânceni au fost solicitați, în cursul zilei de vineri, să intervină pentru stingerea mai multor incendii, care au fost anunțate prin numărul unic de urgență 112. 
    Primul apel s-a primit în jurul orei 13:00, din partea unui cetățean care anunța un incendiu la acoperișul unei locuințe din satul Cândești, comuna Dumbrăveni. La scurt timp după primirea apelului, incendiul a fost lichidat de membri ai Serviciului de Voluntariat pentru Situații de Urgență (SVSU), iar forțele ISU au fost întoarse din drum.
    Cel de-al doilea apel la 112, care anunța un incendiu în comuna Movilița, s-a primit în jurul orei 15:00. Potrivit reprezentanților ISU Vrancea, a ars acoperișul unei locuințe și al unor anexe pe o suprafață de circa 170 metri pătrați. La fața locului au intervenit două autospeciale de lucru cu apă și spumă de la Panciu și o autospecială de la Focșani. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vrancea, plutonier adjutant Florin Olaru, un băiat de 13 ani a suferit arsuri la nivelul membrelor, fiind preluat de o ambulanță SAJ. El era conștient la momentul preluării.
    Alte două apeluri s-au primit în jurul orei 17:30. Unul dintre ele anunța izbucnirea unui incendiu la o casă în comuna Tulnici. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vrancea, plutonier adjutant Florin Olaru, flăcările au cuprins locuința pe o suprafață de aproximativ 150 metri pătrați. La fața locului au intervenit două autospeciale de la Vidra, o ambulanță SMURD și un echipaj SVSU de la Tulnici. Aproximativ în același timp, pompierii focșăneni au fost anunțați că la Gugești arde o anexă. Spre locul indicat au plecat o autospecială de la Focșani și o ambulanță SMURD, care s-au întors din drum dat fiind că flăcările au fost stinse de membrii SVSU Gugești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here