Paris mai stă 30 de zile în arest; este acuzat de tâlhărie, proxenetism, act sexual cu un minor şi conducere fără permis
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Paris mai stă 30 de zile în arest; este acuzat de tâlhărie, proxenetism, act sexual cu un minor şi conducere fără permis
Paris mai stă 30 de zile în arest; este acuzat de tâlhărie, proxenetism, act sexual cu un minor şi conducere fără permis
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Magistraţii de la Judecătoria Adjud au prelungit, zilele trecute, măsura arestului preventiv în cazul bărbatului din Galaţi acuzat că a tâlhărit un adjudean de 47 de ani. Pe lângă infracţiunile pentru care a fost reţinut iniţial şi apoi arestat, respectiv tâlhărie calificată şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat, în sarcina lui s-au mai reţinut alte două infracţiuni foarte grave, respectiv proxenetism şi act sexual cu un minor.
“Admite propunerea Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Judecătoria Adjud de prelungire a măsurii arestării preventive a inculpatului G(...) Paris. Respinge cererea formulată de apărătorul ales al inculpatului de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. În temeiul art 234 rap.la art 236 C.proc.pen., prelungeşte măsura arestării preventive a inculpatului G(...) Paris, cu domiciliul în sat Toflea, com. Brăhăşeşti, jud. Galaţi, cu antecedente penale conform fişei, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: tâlhărie calificată (...), conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, având dreptul de a conduce suspendat (...), proxenetism şi act sexual cu un minor (...), toate cu aplicarea art. 38 din C.pen., arestat în baza mandatului de arestare preventivă nr. 2/UP emis la data de 08.02.2018 de Judecătoria Adjud, pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 09.03.2018 până la data de 07.04.2018 inclusiv. (...). Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”, a fost decizia magistraţilor de la Judecătoria Adjud din data de 5 martie a.c..
Nemulţumit de decizie, Paris a făcut contestaţie, iar dosarul său a ajuns la Tribunalul Vrancea. Contestaţia s-a judecat ieri şi i-a fost respinsă. „Respinge, ca nefondată contestaţia declarată de contestatorul- inculpat G(...) Paris, împotriva Încheierii pronunţata de Judecătorul de Drepturi si Libertati din cadrul Judecătoriei Adjud de la 05.03.2018, prin care s-a dispus prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatului. (...) obligă pe contestator să plătească statului suma de 100 lei , cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitiva. (...) 08.03.2018“, este decizia Tribunalului Vrancea.
Bărbatul a fost reţinut la începutul lunii februarie, fiind principalul suspect al unei infracţiuni de tâlhărie. “La data de 7 februarie a.c., ora 13.30, Poliția Municipiului Adjud a fost sesizată de către un bărbat, de 47 ani, din localitate, cu privire la faptul că în cursul aceleiași zile, ar fi fost agresat de către o persoană necunoscută și deposedat de mai multe bunuri, prin amenințări. În cadrul cercetărilor efectuate în dosarul penal, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, polițiștii au identificat un bărbat, de 28 de ani, din județul Galați, bănuit de comiterea faptei. Prejudiciul, constând în suma de 1400 lei, un telefon mobil și un lanț din aur, a fost recuperat integral și predat persoanei vătămate”, au transmis politiştii la momentul identificării principalului suspect.
Oamenii legii au mai stabilit şi că bărbatul de 28 de ani a condus un autoturism deşi avea acest drept suspendat. Între timp, în sarcina lui s-au mai reţinut două infracţiuni, respectiv act sexual cu un minor şi proxenetism. Sursele noastre spun că ar fi ajuns în această situaţie din cauza concubinei sale, care ar avea sub 15 ani și cu care a întreţinut relaţii sexuale, dar care ar fi şi practicat cea mai veche meserie din lume contra cost, îndemnată fiind de bărbat. Sursele noastre spun că şi ea ar fi cercetată în dosar, fiind la momentul comiterii faptei în maşină cu victima. În timp ce Paris i-ar fi luat bărbatului lanţul, fata i-ar fi luat acestuia banii şi portmoneul.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost