Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea va fi condus de procuroarele Bîrsan şi Arginteanu
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea va fi condus de procuroarele Bîrsan şi Arginteanu
Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea va fi condus de procuroarele Bîrsan şi Arginteanu
Voteaza :

Articolul a primit 7 voturi

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea va fi condus în următorii trei ani de două femei, respectiv Victoria Bîrsan şi Marinela Arginteanu. Rezultatele finale ale concursului organizat de Consiliul Superior al Magistraturii prin Institutul Naţional al Magistraturii vor fi afişate astăzi, dar, potrivit unor surse, procurorul Victoria Bîrsan, care a candidat pentru funcţia de prim-procuror, a obţinut cea mai mare medie finală, ceea ce înseamnă că ea va conduce Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea în următorii trei ani.
Tot pe surse am aflat că dintre cei trei candidaţi care au susţinut concursul pentru ocuparea funcţiei de prim-procuror adjunct, cea mai mare notă a fost obţinută de procurorul Marinela Arginteanu, care în prezent este şi purtătorul de cuvânt al instituţiei.
Concursul pentru ocuparea funcţiei de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea a fost susţinut de trei procurori, respectiv actualul prim-procuror Florin Ţîrlea şi de procurorii Victoria Bîrsan şi Nicolae Pîrcălăbescu. Acesta din urmă a susţinut examenul şi pentru ocuparea funcţiei de prim-procuror adjunct alături de colegii săi Paul Mihăilă şi Marinela Arginteanu.
Rezultatele finale vor fi afişate astăzi, urmând ca noua echipă de conducere să-şi preia atribuţiile la începutul anului următor, adică în mai puţin de două săptămâni.
Procurorul Victoria Bîrsan este acum şefa secţiei judiciare. Aceasta a mai ocupat vreme de aproximativ şase ani funcţia de prim-procuror adjunct al aceleiaşi unităţi de parchet.
Şi procurorul Marinela Arginteanu a mai avut funcţii de conducere. Ea a fost vreme de aproximativ doi ani prim-procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani.
Tot mâine se vor afişa şi rezultatele obţinute de candidaţii judecători la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei de preşedinte la Judecătoria Panciu. La concurs au participat două judecătoare, respectiv Daniela Cimpoeru, actuala preşedintă a judecătoriei, şi Niculina Stoiciu.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL

4
15
48
2
23
20

Extragerea noroc:  2263413

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO şi GALERIE FOTO: O viață ca-n filmele polițiste. Colonelul (r) Marian Cârjică, fostul șef de la Investigații Criminale, i-a impresionat pe liceenii vrânceni
    Liceeni din Vrancea au participat ieri, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), la o activitate, ce s-a desfășurat în contextul Zilei Poliției Române, sărbătorită în fiecare an la data de 25 martie.

POZA ZILEI

Mama, vine Moșu’ sau Iepurașu’?

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost