Pădurar trimis în judecată, într-un dosar disjuns din cel al fostului șef de post de la Cîmpuri
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Pădurar trimis în judecată, într-un dosar disjuns din cel al fostului șef de post de la Cîmpuri
Pădurar trimis în judecată, într-un dosar disjuns din cel al fostului șef de post de la Cîmpuri
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Pădurarul Silviu M., din cadrul Ocolului Silvic Soveja, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru săvârșirea infracțiunii de fals intelectual. Bărbatul din Cîmpuri va fi judecat într-un dosar disjuns din cel al polițistului Gabriel A., care a fost șef de post la Cîmpuri și care acum este judecat la Tribunalul Vrancea într-un dosar de luare de mită.
    Conform rechizitoriului, la data de 9 februarie 2016, pădurarul ar fi emis în fals un aviz de însoțire secundar prin care atesta în mod nereal că la aceeași dată, o persoană din Soveja a livrat alteia cantitatea de 2 mc lemn de foc. Lemnul a fost transportat apoi cu o mașină la o destinație stabilită, deși nu avea proveniență legală. La audieri, se arată în rechizitoriu, pădurarul, care nu are antecedente penale, nu a recunoscut comiterea faptei. Dosarul a fost trimis spre judecare la Judecătoria Panciu.
    Acest dosar, în care va fi judecat pădurarul, a fost disjuns din cel al polițistului Gabriel A., fost șef de post la Cîmpuri. Polițistul, fratele său, om al legii și el, tatăl lor, dar și alte persoane au fost trimise în judecată la începutul acestui an. Într-un comunicat al DGAS se arăta, la momentul trimiterii în judecată, că „în perioada ianuarie – august 2016, A.G., în calitate de şef de post, a primit în mod repetat de la B.M., prin intermediul lui A.G., tatăl său, diferite cantităţi de material lemnos provenit din exploatarea ilegală a fondului forestier aparţinând ocolului silvic unde B.M. avea calitatea de pădurar şi îndeplinea atribuţii de pază a fondului forestier anterior menţionat, pentru a nu dispune măsuri de constatare şi sancţionare a delictelor silvice săvârşite. La data de 13.07.2016, luând cunoştinţă de faptul că B.M. a condus fără a poseda permis de conducere o motocicletă cu număr fals de înregistrare şi a provocat un accident de circulaţie a cărui victimă a fost el însuşi și a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei, A.G. nu a dispus măsuri potrivit atribuţiilor de serviciu, în vederea constatării accidentului rutier şi a infracţiunilor săvârşite şi l-a ajutat pe făptuitor şi pe soţia acestuia, B.A.M., să ascundă urmele infracţiunilor, în scopul împiedicării tragerii la răspundere penală a autorului. De asemenea, B.A.M., în perioada ianuarie – august 2016, l-a ajutat pe soţul său, B.M., să remită în mod repetat agentului de poliţie A.G. diferite cantităţi de material lemnos, pentru ca acesta să nu întocmească acte de constatare a delictelor silvice săvârşite de către soţul său, dar şi de către alte persoane”.
      

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost