Orgie sexuală sub un cireş din Bordeşti
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Orgie sexuală sub un cireş din Bordeşti
Orgie sexuală sub un cireş din Bordeşti
Voteaza :

Articolul a primit 15 voturi

        Locuitorii comunei Bordeşti vorbesc de vreo două zile, pe la toate porţile, despre o orgie sexuală, care s-ar fi consumat joi noapte, sub un cireş din Bordeştii de Jos. Oamenii nu ştiu dacă fata, care nu ar avea mai mult de 14 ani şi ar fi din comuna Tîmboieşti, a făcut sex cu şapte băieţi de bunăvoie sau dacă a fost constrânsă să facă acest lucru. 
 O femeie care are casa în apropierea cireşului cu pricina ne-a povestit ce a auzit în noaptea respectivă, dar şi cum a ieşit ea afară din casă şi s-a luat la harţă cu tinerii care erau în extaz.  „Era 2.30 şi se dădeau câinii foarte tare. Am ieşit afară şi m-am dus către poarta ce dă spre uliţa vacilor. Mai sus de casa unui vecin era mare chicoteală şi din când în când câte unul îl întreba pe altul dacă este gata şi dacă a terminat. Am strigat la ei şi le-am spus „Ce faceţi mă nenorociţilor acolo?”. M-am dat după gard şi am aşteptat să văd ce se întâmplă. Au început să treacă pe drum doi câte doi şi s-au oprit la drumul asfaltat, pe lângă gard, ca să nu li se vadă faţa de la neon. După ceva timp a apărut un tânăr care trăgea o fată de mână, mai mult forţat, iar ea plângea. Eu le-am pus lanterna în ochi. După spate am zis că este unu de aici de la noi, dar nu era el. Am întrebat-o pe ea dacă i-a ajuns, că au fost şapte. Cel care era cu ea mi-a spus o vorbă foarte urâtă. Le-am spus că au luat copilul omului şi îşi bat joc de el, toţi şapte care au fost. M-am dus acolo la drum şi m-am uitat să văd unde o ia pe fată. La Tîmboieşti. Era o fată mică, slabă, o prăpădită. Nu am văzut-o la faţă. Şi ei erau tot copii. O persoană i-a văzut când au trecut la deal. Au intrat toţi la un magazin, fără ea.  La cireş era un sac alb şi era iarba tăvălită. Era o gărăgăraie. Trebuia să iau un harag şi să mă duc după ei. S-au şi certat între ei”, a povestit Lucica Chiriac, din Bordeştii de Jos. 
 Oamenii spun că în noaptea respectivă au sunat la poliţie, dar că nu le-a răspuns nimeni. Ce-i drept, ei nu au sunat la 112, ci pe numărul de fix de la Postul de Poliţie din comună, fără să ştie că la urgenţele de pe timpul nopţii intervin patrulele din cadrul Secţiilor de Poliţie Rurală. „A sunat Romică la poliţie pe fix la Bordeşti, dar nu a răspuns nimeni. Eu n-am ştiut că trebuie să sun la 112”, a adăugat Lucica. 
 Zvonurile au circulat repede prin tot satul, iar vineri, aproape toată lumea ştia despre povestea de sub cireş. O altă persoană din Bordeşti ne-a spus că pe unii dintre amatorii de sex în grup îi şi cunoaşte, spunându-ne că doi dintre ei ar fi elevi la un liceu din Focşani. „De şase dintre ei ştiu că sunt din Tîmboieşti, de celălalt nu ştiu. Nici ea nu ştiu de unde este. Doi sunt în clasa a X-a la un liceu din Focşani. Şase erau dintr-o gaşcă şi unu nu prea avea treabă cu ei. Eu i-am văzut ziua. Au luat trei sticle de bere, mici şi s-au dus colo, la monument. Au fost la grătar şi noaptea cred că s-au întors la cireş”, a povestit o altă persoană din localitate.  
 Ieri, poliţiştii vrânceni nu ştiau nimic despre zvonurile care circulă de vreo două zile pe la Bordeşti. Întrebaţi dacă s-a primit vreo sesizare cu privire la o posibilă infracţiune de viol, faptă petrecută pe raza comunei Bordeşti, oamenii legii ne-au precizat că nu a fost înregistrată nicio plângere şi că nu s-a sesizat nicio faptă de acest gen în ultimele zile.

 

 

10 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • dar de autosesizare au auzit politaii astia?

  DE bordestean, postat pe 20-07-2013, la 12:31

 • io de ce n-am fost sunat?

  DE k, postat pe 20-07-2013, la 17:11

 • S-au sesizat oamnii, politia trebuie sa faca cercetari. Ce sa faca lumea s-ai prinda ei si sa-i aduca la politie? Asta-i chiar culmea!

  DE cetatean, postat pe 20-07-2013, la 19:45

 • oamenii legii mor de ciuda k dak ar fi fostchemati poate dadeau si ei o papacioaca k si asa stau degeaba in post acolo ;)

  DE tamboiesti, postat pe 21-07-2013, la 13:42

 • Citind comentariile postate, iti dai seama de starea de analfabetism a majoritatii care prefera orice , mai putin cultura generala.Oamenii de astazi se supraapreciaza,dar de fapt.......

  DE un om normal, postat pe 21-07-2013, la 18:47

 • eu nush ce ati vrea sa faca politia locala????sa stea dupa curu la toate panamele si toti derbedei de acolo?? fetele daca vreti escorta gasiti la supermarket acolo o gasca de jmecherii...da nu orice jmecherii!!! rup sapa toata ziua si seara se strang la bere...jmecheri nu asa!...ba mai nou trebuie sa.i iei cu masina cand ii vezi pe strada daca nu bataia ta nu a avut.o nimeni...fiti normali oameni buni si jmecheri acasa cu mamicile voastre

  DE cetatean care s.a saturat de jmecherii din bordesti, postat pe 22-07-2013, la 19:06

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost