Ora de lectură, la Biblioteca municipală Adjud
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Ora de lectură, la Biblioteca municipală Adjud
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    Elevii clasei a IV-a A de la Școala Gimnazială Mareșal Alexandru Averescu din Adjud, îndrumați de învățătoarea Paula Isabela Voicu, au citit, la Sala de lectură  pentru copii a Bibliotecii municipale Adjud, povestiri istorice de Dumitru Almaș.
Potrivit celor spuse de Tatiana Valea, directorul instituției de cultură, printre aceste povestiri s-au numărat: Viteazul Gelu Românul, Un prieten al dacilor:  Apollodor din Damasc, Menumorut cel înțelept, Basarab Voievod, eroul de la Posada, Dragoș cel mândru ca soarele, La rovine în câmpie. Totodată, elevii au mai citit din „Letopisețul Țării Moldovei” de Grigore Ureche. „Activitatea face parte din proiectul «Ora de lectură» ce se derulează săptămânal la sediul instituței adjudene. Prin acest proiect dorim să încurajăm elevii să citească”, a spus profesorul Tatiana Valea, directorul Bibliotecii municipale Adjud.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Au reînceput lucrările de consolidare și restaurare la Prefectura Putna din Focșani
    Consiliul Județean Vrancea a reluat în această săptămână lucrările de consolidare și restaurare la clădirea fostei Prefecturi a Județului Putna, după o perioadă de pauză, în care lucrările la acest imobil simbolic pentru județul Vrancea au fost sistate din cauza litigiului în instanță cu vechiul constructor

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost