Opt elevi de la CSEI ,,Elena Doamna” Focșani, calificați la olimpiada națională a elevilor deficienţi de auz
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Opt elevi de la CSEI ,,Elena Doamna” Focșani, calificați la olimpiada națională a elevilor deficienţi de auz
Voteaza :

Articolul a primit 5 voturi

Opt elevi de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă (CSEI) ,,Elena Doamna” din Focșani s-au calificat la olimpiada naţională a elevilor deficienţi de auz, care va avea loc la Iaşi, în perioada 8-10 mai 2017. Competiţia are ca obiectiv general stimularea şi dezvoltarea gândirii ştiinţifice, stimularea creativităţii, cultivarea şi dezvoltarea spiritului de competiţie şi fair-play şi se adresează elevilor din clasele a VII-a şi a VIII-a. Probele de concurs la care au participat elevii au fost structurate în probe scrise la disciplinele limba şi literatura română şi matematică şi probe practice la disciplinele tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor (TIC) şi educaţie plastică. Competiţia a fost una foarte strânsă, fiecare participant dorind să se califice la faza naţională, un bun prilej pentru a-şi demonstra cunoştinţele şi competenţele, dar şi pentru a se întâlni cu ceilalţi colegi din ţară. La limba română vor participa elevii Jighir Alexandru George, clasa a VII-a, şi Iga Paula, clasa a VIII-a, la matematică Simon Andreea clasa a VII-a şi Ionescu Diana, clasa a VIII-a, la TIC Cernat Andrei, clasa a VII-a şi Oprea Vasile, clasa a VIII-a, iar la educaţie plastică Gîscă Federica, clasa a VII-a şi David Mirela, clasa a VIII-a. Elevii au fost pregătiţi de profesorii  Roxana Poiană - limba română, Mariean Botgros şi Carmen Ivan - matematică, Gabriel Ciribaşa – TIC şi Cristina Bârsă - educație plastică. „În aprilie 2015, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Elena Doamna” Focşani, a fost gazda celei de-a V-a ediţii a acestui concurs, un bun prilej de a demonstra celor din jur că a fi altfel nu este un defect, ci doar un alt mod de a trăi“, a transmis profesor George Lefter, consilier educativ al unității de învățământ.

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL
17
32
39
48
43
41

Extragerea noroc:  8132114

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO și GALERIE FOTO : Eroii neamului, omagiați la Mausoleul din Focșani
Martirii neamului au fost omagiaţi, ieri, în cadrul manifestărilor organizate în Municipiul Focșani cu prilejul Zilei Eroilor.

POZA ZILEI

Vești importante

SECVENTA ZILEI

Rută ocolitoare la accident

SONDAJ DE OPINIE

Social

Ce înseamnă primăvara pentru dumneavoastră?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost