Operat de urgență după ce a fost lovit în față cu o poartă din metal și cu pumnii
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Operat de urgență după ce a fost lovit în față cu o poartă din metal și cu pumnii
Operat de urgență după ce a fost lovit în față cu o poartă din metal și cu pumnii
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Un bărbat de 58 de ani, din comuna Dumbrăveni, va fi judecat la Judecătoria Focşani pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală. Conform rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, la data de 2 iunie 2017, inculpatul a lovit persoana  vătămată în zona feței cu pumnii şi cu o poartă metalică, provocându-i acesteia leziuni traumatice cranio-cerebrale care i-au pus viaţa în primejdie, victima având nevoie de 70-80 de zile de îngrijiri medicale.
Conform rechizitoriului, persoana vătămată a locuit mai mult timp pe raza comunei Dumbrăveni și obişnuia să revină periodic în localitate pentru a-şi căuta de muncă. Cu o zi înainte de altercaţie, bărbatul bătut a mers în vizită la un localnic, loc în care s-a întâlnit şi cu inculpatul. Au consumat împreună alcool şi nu au existat neîntelegeri între ei. Aproape de miezul nopţii, inculpatul a plecat la locuinţa sa, iar partea vătămată a rămas peste noapte la persoana la care a mers în vizită.
A doua zi, în jurul orei 19.00, la domiciliul aceleiaşi persoane, inculpatul şi partea vătămată s-au întâlnit din nou. S-a consumat din nou alcool, iar la scurt timp între inculpat şi persoana vătămată s-a iscat o discuţie în contradictoriu. Totul a pornit de la faptul că persoana vătamată i-a spus inculpatului că nu ştie să se poarte în familie şi în societate. Supărat din cauza remarcii făcute de persoana vătămată, inculpatul s-a ridicat de la masă şi a lovit-o pe aceasta cu pumnii în zona capului. În timpul loviturilor primite, persoana vătămată a căzut de pe canapeaua pe care se afla pe  duşumea. Bărbatul la care erau cei doi în vizită a intervenit pentru a-l potoli pe inculpat, dar acesta din urmă a continuat să lovească victima. În cele din urmă, partea vătămată a reuşit să se ridice şi a ieşit din încăpere.

În stare gravă la spital

În timp ce bărbatul bătut se afla în curtea imoblului, pe o alee, a fost ajuns din urmă de inculpat, care a continuat să-l lovească cu pumnii în cap. Cei doi se aflau în apropierea porţii de acces în curtea persoanei la care se aflau în vizită. La un moment dat, inculpatul chiar a lovit victima cu poarta, iar aceasta a căzut pe spate şi s-a lovit cu capul de aleea betonată. Într-un final, bărbatul bătut măr a reuşit să plece, iar inculpatul a mai rămas o vreme la locuinţa gazdei. Pentru că nu avea unde să se ducă, bărbatul bătut a dormit pe o bancă.
În zilele următoare, bărbatul bătut a fost văzut de două persoane care l-au întrebat ce a păţit, întrucât era lovit. Acesta le-a spus că s-a autoaccidentat cu o poartă. Pe data de 5 iunie, persoana vătămată a revenit la domiciliul familiei la care a avut loc incidentul, pentru a o ajuta la treabă. În timp ce culegea cireşte, bărbatului i s-a făut rău şi atunci s-a solicitat ambulanţa prin 112. Victima a ajuns la spitalul din Galaţi în stare gravă şi a fost operată de urgență. La audieri, inculpatul a recunoscut fapta şi a spus că o regretă.
În cursul urmăririi penale, persoana vătămată nu s-a constituit parte civilă.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost