Oameni fără caracter!
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Oameni fără caracter!
Voteaza :

Articolul a primit 11 voturi

În lumea asta există 2 tipuri de oameni:

1. Oameni cu caracter care merită tot respectul şi ai ce să discuţi cu ei.
2. Oameni care nu au caracter, nu ştiu când să vorbească, ce să vorbească, cum să vorbească şi care nu au nici măcar 1% din respectul care ar trebui să îl aibă faţă de societate şi de oamenii care sunt în jurul lor.
Trebuie să recunoaştem că nimeni nu este perfect. Şi că în primul rând la un om nu contează fizicul, sau cât de bine este îmbrăcat, că mama mea este ”judecătoare ”, tata are şi el nu ştiu ce funcţie. Important este cât de “Om” eşti tu!.  Degeaba ai bani şi ai părinţii oameni cu scaun la cap dacă tu ca persoană nu ştii să te comporţi şi nu ai nici măcar bunul simţ. Unii se cred atât de presus şi de superiori altora încât uită de unde au plecat şi cum au ajuns acolo unde “sunt”.
Avem exemple în lumea asta de oameni care nu au bogăţii şi averi , oameni simpli…. Aceşti oameni au demonstrat mult mai multe, au arătat că pot fi corecţi cu bun simţ, sinceri  şi oneşti . Au câştigat mai multe în viaţă cu lucrurile acestea , mai multă încredere şi mai mult respect faţă de ceilalţi oameni care au trăit în această lume numai pentru a râde,  a batjocori, pentru a se face remarcaţi prin lucruri josnice  fiind încurajaţi de persoanele tot de acest gen.
Pentru ei în viaţă cel mai important lucru este popularitatea dar nu ştiu cum să se facă populari.  Ştiu să se facă remarcaţi  prin răutăţi ,  gesturi de prost gust şi multe altele dar nu sunt în stare să realizeze aceasta   printr-un lucru bun, să arate lumii că părinţii nu i-au educat degeaba şi să demonstreze ceva prin propriile lor puteri nu prin ajutorul  mamei, tatălui  etc.
Ca să nu mai spun că unii nu au nici măcar 12 clase, nu ştiu să ţină o sapă în mâna îi ţin părinţii şi au un aer de superioritate  crezându-se nu ştiu ce perso-naje fără să ştie că sunt de tot râsul.
În viaţă trebuie să ştii să arăţi că eşti om, să laşi ceva în urma ta, să fii cunoscut printr-un anumit lucru,  pe scurt să îţi laşi loc de bună-ziua.
“Mulţi oameni nu au nevoie de oglindă ca să  ştie cum sunt ci ca să  afle cum par celorlalţi”. Radu Herjeu
“Fiecare fiinţă  umană tinde să aibă  propriul său caracter; să fie ceea ce alţii nu sunt şi să facă ceea ce alţii nu pot face”. William Ellery Channing


Andreea PAIC,
Grup Şcolar Mărăşeşti


 

 

2 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Stau si ma intreb daca poate fi calificat ca om corect persoana care nu-si respecta programul de lucru,care spune ca nu stie dece nu este inteleasa cain alta parte era inteleasa,ii ia concediu medical sub pretextul ca este bonlav desi isi cauta loc de munca ,nu-si recunoaste gresala si nu-si asuma,responsabilitatea faptelor.catalogheaza pe colegul ca fiind rau ,doar pentru faptil ca nu accepta sa ii fie incalcata demnitatea prin intarzierile repetate la serviciu.Oare poate fi persoana cu caracter acest individ?

  DE maria, postat pe 12-03-2016, la 14:29

 • Are caracter cel ce pune la îndoial? , mereu, caracterul celorlal?i (sau colegul care moare de grija altuia) ?!?

  DE Platon, postat pe 25-03-2016, la 19:06

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost