O vrânceancă, studentă la Geografie, are nevoie de ajutor pentru a învinge cancerul
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
O vrânceancă, studentă la Geografie, are nevoie de ajutor pentru a învinge cancerul
O vrânceancă, studentă la Geografie, are nevoie de ajutor pentru a învinge cancerul
Voteaza :

Articolul a primit 4 voturi

    „Mă numesc Bratu Geanina Ionelia, sunt studentă la Facultatea de Geografie şi am vârsta de 20 de ani.
    La fel ca toți oamenii, sunt o persoană ambițioasă și cu vise mărețe, dar trec prin cea mai grea perioadă a vieții mele.
    Mă regăsesc într-o situație foarte grea și sunt forțată sa cer ajutor oriunde pot și văd, deoarece, chiar acum, singurul lucru ce mi-a mai rămas este speranța.
    Acum aproape un an am fost diagnosticată cu o tumoră malignă de rinofaringe (un cancer agresiv în stagiul III) și am urmat tratamentul specific în România unde tumora a fost redusă semnificativ, dar corpul meu nu a suportat tratamentul până la final așa că medicii au decis să iau o pauză.
    În momentul actual mă aflu la o clinică din Turcia unde mi-a fost descoperită o metastază pe vertebra lombară L2. Am fost informată de ce tratament trebuie să urmez și care sunt costurile acestuia, estimându-se un cost aproximativ de 30.000 Euro pentru tot tratamentul.
    În momentul de față am început tratamentul dar mă tem că nu voi putea să îl duc la capăt din cauza faptului că nu dispun decât de bani pentru o ședință. În felul acesta am fost determinată să apelez la voi și vă rog umil, cei care puteți și sunteți dornici să încercați să mă ajutați în orice mod financiar sau informativ cu putință.
    La fel ca voi, am și eu vise și dorințe pe care vreau să le împlinesc, dar această boală îmi amenință viitorul și nu știu ce voi putea păți mâine. Apelez la voi, cei ce sunteți dornici, buni și aveți posibilitatea de a face ceva în cazul meu; iar pentru cei ce nu aveți posibilitatea, dar ați dori să ajutați, o distribuire al acestui anunț ar fi foarte bine primită.
    Țin să va mulțumesc anticipat celor ce doriți să realizați o donație pentru cazul meu sau să ajutați în orice fel și vă doresc sănătate și tot binele din lume.
    Diagnostic actual: CANCER DE RINOFARINGE STADIUL IV METASTAZAT LA VERTEBRA L2

Donațiile se pot face la următoarele conturi:

RON: RO89RNCB0076152134770001
BCR: Bratu Geanina Ionelia

EURO: RO58BTRLEURCRT0430532601
BT: Bratu Ioana (mama)

Mail: geaninabratu09@yahoo.com

La următorul link găsiți actele medicale pe care le dețin momentan:

https://drive.google.com/drive/folders/1uEKjQ5O_IhWiRuwRHyzNvYrCrdrrrIhf

Sursa: Facebook/Geanina Ionelia Bratu

N.R. - Geanina Ionelia Bratu este din Nereju.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost