O vrânceancă a înghițit antidepresive ca să-și pună capăt zilelor
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
O vrânceancă a înghițit antidepresive ca să-și pună capăt zilelor
O vrânceancă a înghițit antidepresive ca să-și pună capăt zilelor
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Mai mulți vrânceni au ajuns la sfârșitul săptămânii trecute la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean, solicitând îngrijirile medicilor, mare parte dintre ei prezentând semne ale unor agresiuni fizice. Astfel, o femeie din comuna Câmpuri a fost internată în cadrul secției de chirurgie buco-maxilo-facială, după ce sâmbătă s-a prezentat la UPU cu un traumatism facial. „B.I.D., femeie în vârstă de 34 de ani, din Câmpuri, traumatism facial prin agresiune. Internată chirurgie BMF”, se arată în buletinul de presă al spitalului.
O altă femeie, focșăneancă, s-a prezentat sâmbătă la UPU cu traumatism la nivelul feței și traumatism la nivelul toracelui, suferite prin agresiune. „P.H., femeie în vârstă de 46 de ani, din Focșani, traumatism cranio-facial prin agresiune cu echimoză. Traumatism toracic. Bilet de trimitere oftalmologie”.
Tot sâmbătă, o tânără din Odobești, a încercat să-și pună capăt zilelor. În acest scop ea a înghițit mai multe antidepresive, după cum se precizează în buletinul de presă al unității medicale. „S.A., femeie în vârstă de 20 de ani, din Odobești, ingestie voluntară medicamentoasă cu antidepresive în scop suicidal. Examen psihiatric”.
De asemenea, trei alți bărbați, care au fost implicați în agresiuni fizice, s-au prezentat sâmbătă la UPU cu multiple traumatisme în diferite regiuni ale corpului. Conform buletinului de presă, aceștia nu au avut nevoie de internare. „P.I., bărbat în vârstă de 19 ani, din localitatea Reghiu, traumatism cranio-facial prin agresiune, cu plagă contuză minoră buză inferioară. T.A., bărbat în vârstă de 18 ani, din Focșani, plagă contuză buză inferioară prin agresiune. Pacientul nu se internează. S.A., bărbat în vârstă de 37 de ani din localitatea Golești, traumatism cranio-cerebral cu plagă contuză occipitală și plagă retroauriculară stângă prin agresiune. Bilet de trimitere ORL”, se mai arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.
 

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • !!!!!LI S A URAT CU BINELE!!!!!FERICIREA ARE CHIPUL ASTA!!!VINETIU!TUMEFIAT!!!!!!

    DE Stroe vasilica, postat pe 13-03-2017, la 10:41

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL21
30
39
46
3
9

Extragerea noroc:  6499556

Harta Focsani
   

Social

Să o ajutăm pe Mariana! O asistentă de la secția Radiologie a Spitalului Județean se luptă cu cancerul și cu sistemul
Mariana Mărăscu are 42 de ani, locuiește în Focșani și este mama unui băiat adolescent, în vârstă de 15 ani, elev al Liceului Pedagogic, pe care-l iubește cel mai mult pe această lume.

POZA ZILEI

Vegan :)

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Unde veți petrece vacanța de vară?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost