O vrânceancă a înghițit antidepresive ca să-și pună capăt zilelor
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
O vrânceancă a înghițit antidepresive ca să-și pună capăt zilelor
O vrânceancă a înghițit antidepresive ca să-și pună capăt zilelor
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Mai mulți vrânceni au ajuns la sfârșitul săptămânii trecute la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean, solicitând îngrijirile medicilor, mare parte dintre ei prezentând semne ale unor agresiuni fizice. Astfel, o femeie din comuna Câmpuri a fost internată în cadrul secției de chirurgie buco-maxilo-facială, după ce sâmbătă s-a prezentat la UPU cu un traumatism facial. „B.I.D., femeie în vârstă de 34 de ani, din Câmpuri, traumatism facial prin agresiune. Internată chirurgie BMF”, se arată în buletinul de presă al spitalului.
O altă femeie, focșăneancă, s-a prezentat sâmbătă la UPU cu traumatism la nivelul feței și traumatism la nivelul toracelui, suferite prin agresiune. „P.H., femeie în vârstă de 46 de ani, din Focșani, traumatism cranio-facial prin agresiune cu echimoză. Traumatism toracic. Bilet de trimitere oftalmologie”.
Tot sâmbătă, o tânără din Odobești, a încercat să-și pună capăt zilelor. În acest scop ea a înghițit mai multe antidepresive, după cum se precizează în buletinul de presă al unității medicale. „S.A., femeie în vârstă de 20 de ani, din Odobești, ingestie voluntară medicamentoasă cu antidepresive în scop suicidal. Examen psihiatric”.
De asemenea, trei alți bărbați, care au fost implicați în agresiuni fizice, s-au prezentat sâmbătă la UPU cu multiple traumatisme în diferite regiuni ale corpului. Conform buletinului de presă, aceștia nu au avut nevoie de internare. „P.I., bărbat în vârstă de 19 ani, din localitatea Reghiu, traumatism cranio-facial prin agresiune, cu plagă contuză minoră buză inferioară. T.A., bărbat în vârstă de 18 ani, din Focșani, plagă contuză buză inferioară prin agresiune. Pacientul nu se internează. S.A., bărbat în vârstă de 37 de ani din localitatea Golești, traumatism cranio-cerebral cu plagă contuză occipitală și plagă retroauriculară stângă prin agresiune. Bilet de trimitere ORL”, se mai arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.
 

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • !!!!!LI S A URAT CU BINELE!!!!!FERICIREA ARE CHIPUL ASTA!!!VINETIU!TUMEFIAT!!!!!!

    DE Stroe vasilica, postat pe 13-03-2017, la 09:41

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

Astăzi și mâine se fac înscrieri în învățământul profesional. Elevii beneficiază de burse și nu dau bac-ul
    Absolvenții de clasa a VIII-a, precum și cei din sesiunile anterioare, care optează să urmeze cursuri în învățământul profesional, au la dispoziție astăzi și mâine să se înscrie la unul dintre liceele din județ care au și clase de învățământ profesional.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost