O tânără de 18 ani a furat portofelul cu bani, acte și un card bancar al unui focșănean
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
O tânără de 18 ani a furat portofelul cu bani, acte și un card bancar al unui focșănean
O tânără de 18 ani a furat portofelul cu bani, acte și un card bancar al unui focșănean
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Infracțiuni de furt cercetate de polițiști

La data de 10 martie a.c., ora 06.30, polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Adjud au fost sesizați de către un bărbat de 65 ani din comuna Ruginești, că un minor în vârstă de 15 ani, din aceeași localitate, a pătruns într-o anexă a locuinței sale din comuna Ruginești, prin escaladarea gardului și a încercat să sustragă mai multe bunuri. Suspectul a fost prins și a recunoscut faptul că a intrat în anexa locuinței cu intenția de a sustrage mai multe bunuri, iar din cercetările efectuate a rezultat faptul că acesta a pătruns în aceeași locație, la data de 24 februarie, de unde a sustras un telefon mobil. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de furt calificat și furt calificat.

La data de 10 martie a.c., ora 18.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Focșani au fost sesizați despre faptul că o tânără în vârstă de 18 ani a sustras din locuința unui bărbat din Focșani portofelul acestuia care conținea suma de 2400 lei, acte de identitate și un card bancar. Persoanele implicate au fost conduse la sediul poliției în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 12 martie

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL

9
37
41
33
47
25

Extragerea noroc:  9241145

Harta Focsani
   

Interviu

GALERIE FOTO: Interviu cu deputata Rodica Boboc. „Am un mentor deosebit, în persoana domnului preşedinte Marian Oprişan“
Rodica Boboc este o doamnă prin definiţie. Elegantă, inteligentă, ambiţioasă, sensibilă, perseverentă şi cerebrală. Prenumele Rodica poate că nu a fost ales întâmplător, pentru că el semnifică „autoritate, ambiţie şi cu aptitudinea de a acumula o anumită cantitate de putere, fiind activă şi foarte capabilă să îşi asume responsabilitatea.

POZA ZILEI

Mama, vine Moșu’ sau Iepurașu’?

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost