O tânără a fost agresată sexual pe o stradă din Sectorul 6; făptașul a fost reţinut și apoi pus în libertate

0
436


O tânără a fost agresată sexual în urmă cu două zile pe o stradă din Sectorul 6, în scurt timp polițiștii identificând și reținând un bărbat de 20 de ani, pe care l-au condus la audieri și apoi l-au reținut. Surse din Poliție au declarat, joi, că tânăra este polițistă și agresorul este în acest moment liber, el fiind doar reținut pentru 24 de ore.
Conform unui comunicat de presă al DGPMB transmis joi, Secția 25 Poliție a fost sesizată de o tânără în ziua de 16 ianuarie că a fost victima unei agresiuni sexuale, faptă comisă, în jurul orei 16,00, pe o stradă din Sectorul 6. „Pe baza semnalmentelor comunicate de persoana vătămată, în scurt timp, agenți de ordine și siguranță publică ai subunității de poliție menționate au identificat un bărbat în vârstă de 20 de ani, pe care l-au condus la audieri”, a informat Poliția Capitalei.
Concomitent, s-a efectuat cercetarea la fața locului, fiind identificate și camere de supraveghere video pe traseul urmat de persoana vătămată. „Bărbatul în cauză a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, iar cercetările sunt continuate de către Secția 25 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6”, se precizează în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here