O pompă defectă a lăsat mai multe familii din Adjud fără apă potabilă
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
O pompă defectă a lăsat mai multe familii din Adjud fără apă potabilă
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Locuitorii mai multor blocuri din municipiul Adjud au rămas fără apă potabilă de la finele lunii martie. Imobilele respective sunt racordate la rețeaua de apă potabilă furnizată de Depoul CFR Adjud și nu au legătura cu serviciul furnizat de municipalitate. Pentru că situația a trenat, locatarii au solicitat sprijin pentru rezolvarea acestei probleme. „Sunt un locuitor al municipiului Adjud şi împreună cu mai mulţi locatari ai blocurilor racordate la reţeaua de apă furnizată de Depoul CFR Adjud, de câteva zile am rămas fără apă potabilă. Începând din data de 29 martie nu mai avem apă rece, motivul ar fi defectarea unei pompei de apă. Menţionez că suntem şapte scări de bloc în această situație, toți fiind proprietari ai acestor locuințe. Vă rog ajutaţi-ne în acest caz, noi vrem racordarea la reţeaua de apă a oraşului. Ne-am săturat să cărăm apă cu bidoanele şi nu este prima dată. Avem copii mici, avem nevoie de apă iar facturile sunt plătite la zi“, ne-a scris unul dintre locatari, Costinel Glod.
    Contactat de reporterii noștri, primarul municipiului Adjud, Constantin Armencea, a declarat că a aflat de această problemă și a făcut demersuri pentru remedierea problemei, în așa fel încât locuitorii acestor blocuri să aibă în zille următoare apă potabilă. Armencea a ținut să precizeze că nu a fost informat de această situație de cei direct afectați, așa cum ar fi fost normal. „Am aflat întâmplător de această situație și imediat am luat legătura cu conducerea Depoului CFR Adjud, care a găsit resurse financiare pentru înlocuirea pompei defecte și reluarea furnizării apei potabile către familiile afectate. Până la Paște furnizarea apei va fi asigurată permanent“, a dat asigurări primarul Constantin Armencea.
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost