O mică artistă din Panciu, premiată la festivalul ”Junior Music Fest”
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
O mică artistă din Panciu, premiată la festivalul ”Junior Music Fest”
O mică artistă din Panciu, premiată la festivalul ”Junior Music Fest”
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Mica artistă Miruna–Teodora Anicăi–Ifrim, din Panciu, a mai cucerit un juriu și a luat trofeul grupei la categoria 5-7 ani în cadrul festivalului ”Junior Music Fest”, ce a avut loc la Brașov pe 1 și 2 septembrie. Acest premiu vine la numai o lună după ce Miruna a obținut trofeul ”Bravissimo”, la categoria ei de vârstă, la Festivalul Național de muzică pentru copii, adolescenți și tineret, ”Music my love”, de la Tuzla.
Miruna a avut o vară plină de evenimente, de la care s-a întors cu numeroase premii, atât în țară, cât și în străinătate. Agenda ei rămâne încărcată pentru va mai participa, anul acesta, la Festivalul internațional de tinere talente din Praga și la un festival de muzică în Lisabona. 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL21
5
44
48
11
49

Extragerea noroc:  9926601

Harta Focsani
   

Actualitatea

Marian Oprișan: Vă aștept cu inima deschisă pentru a scrie împreună istoria începutului Parcului Mândriei Naționale
Președintele Consiliului Județean Vrancea și al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România (UNCJR), Marian Oprișan, a lansat o nouă invitație românilor de a participa la acțiunea de plantare a primei serii de stejari, în cadrul Parcului Memoriei Naționale – Mărășești – RoMândria.

POZA ZILEI

Mai bine decât un „câine rău“

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost