O gravidă a ajuns la UPU după ce a fost lovită în burtă
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
O gravidă a ajuns la UPU după ce a fost lovită în burtă
O gravidă a ajuns la UPU după ce a fost lovită în burtă
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Focșani a fost „gazdă“ pentru mai mulți vrânceni, zilele trecute. Mai multe persoane au ajuns la UPU de sărbătorile pascale, fie din cauza faptului că au fost victimele unor agresiuni fizice, fie ale unor accidente rutiere.
    Astfel, un bărbat din Bacău, care vineri a fost implicat într-un accident rutier, a ajuns la UPU prezentând politraumatism, dar a refuzat să fie internat, după cum se precizează în buletinul de presă al spitalului. „I.C., bărbat în vârstă de 39 de ani, din Bacău, politraumatism prin accident rutier afirmativ. Refuză internarea”.
    În zilele de vineri și sâmbătă, patru bărbați și două femei au fost victimele unor bătăi și au avut nevoie de îngrijirile personalului medical de la UPU: „Z.M., bărbat în vârstă de 49 de ani, din localitatea Milcovul, contuzie toracică și șold drept prin agresiune”; „T.F., femeie în vârstă de 37 de ani, din Mărășești, traumatism umăr și toracic prin agresiune. Pacienta nu se internează”; „C.V., bărbat în vârstă de 25 de ani, din Odobești, traumatism cranio-facial cu plagă contuză buză superioară cu porțiuni dentare incomplete. Bilet de trimitere psihiatrie”, sunt câteva dintre cazuri.
    De asemenea, femeie din Panciu, însărcinată în 23 de săptămâni, a ajuns la UPU după ce a fost lovită chiar în zona abdomenului. „C.V., femeie în vârstă de 27 de ani, din Panciu, contuzie abdominală prin agresiune, sarcină de 23 de săptămâni în evoluție. Pacienta nu se internează”.
    Un tânăr din Vrâncioaia s-a prezentat în noaptea de înviere la UPU, fiind lovit în zona capului și a feței. Deși inițial el a refuzat internarea, după miezul nopții s-a reîntors în UPU, după cum se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean. „M.C., bărbat în vârstă de 23 de ani, din localitatea Vrâncioaia, traumatism cranio-cerebral prin agresiune cu plagă sprâncenară stângă și obraz drept. Pacientul refuză internarea, după care revine în serviciul UPU”.
    Un bărbat din comuna Răcoasa a murit în urma unei căzături. El a ajuns la UPU în prima zi de Paști cu traumatism cranio-cerebral acut deschis și în stop cardio-respirator ireversibil. „S.V., bărbat în vârstă de 65 de ani, din localitatea Răcoasa, stop cardio-respirator ireversibil, traumatism cranio-cerebral acut deschis prin cădere de la același nivel cu plagă contuză occipitală dreaptă. Decedat”.
    Un bărbat din Măicănești a fost trimis la un spital din București, secția Buco-Maxilo-Facială, după ce a ajuns la UPU cu un traumatism deosebit de grav în zona feței. „A.V., bărbat în vârstă de 35 de ani, din localitatea Măicănești, traumatism cranio-facial prin agresiune. Pacientul este trimis la BMF București”.
    O tânără din Adjud, care în prima zi de Paști a fost victima unui accident rutier, a fost internată la ortopedie, din cauza traumatismelor grave destul de grave suferite în regiunea toraco-abdominală și a bazinului. „M.F., femeie în vârstă de 21 de ani, din Adjud, politraumatism prin accident rutier, contuzie toraco-abdominală, traumatism de bazin. Pacienta se internează la ortopedie”.
    Tot în prima zi de Paști, o tânără din Homocea a fost victima unui accident rutier, în timpul caruia a suferit traumatisme de umărul stâng și traumatisme în zona capului și a feței. „T.A., femeie în vârstă de 20 de ani, din localitatea Homocea, traumatism umăr stâng prin accident rutier, traumatism cranio-facial cu plagă contuză regiunea zigomatică. Pacienta nu se internează”.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

Astăzi și mâine se fac înscrieri în învățământul profesional. Elevii beneficiază de burse și nu dau bac-ul
    Absolvenții de clasa a VIII-a, precum și cei din sesiunile anterioare, care optează să urmeze cursuri în învățământul profesional, au la dispoziție astăzi și mâine să se înscrie la unul dintre liceele din județ care au și clase de învățământ profesional.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost