O fotografie a premierului cu un bebeluș într-o mână și cu o bere în cealaltă provoacă reacții împărțite în Australia
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
O fotografie a premierului cu un bebeluș într-o mână și cu o bere în cealaltă provoacă reacții împărțite în Australia
O fotografie a premierului cu un bebeluș într-o mână și cu o bere în cealaltă provoacă reacții împărțite în Australia
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

O fotografie de pe Facebook cu premierul australian Malcolm Turnbull ținându-și într-o mână nepoata și în cealaltă o halbă de bere a provocat opinii împărțite în rândul compatrioților săi, unii acuzându-l că este iresponsabil, în timp ce alții, printre care și rivali politici, au sărit în apărarea sa, relatează DPA. Turnbull a postat duminică fotografia pe Facebook, în care premierul poate fi văzut cu o bere într-o mână, în timp ce în cealaltă își ține nepoata. Fotografia a fost realizată sâmbătă seara, la Sydney, la um meci de fotbal australian, și a fost însoțită de comentariul "Multitasking at the footy". "Este scandalos să ții un copil în brațe când ai alcool în mână", a scris un comentator, Marg Walker. "Învățați-i pe copii să bea o bere la fotbal de la o vârstă fragedă. Excelent exemplu de educație parentală...", a scris un alt internaut.
O altă postare, care a fost între timp înlăturată, îl critica pe Turnbull pentru faptul că "ține în brațe un copil în timp ce jonglează cu o bere", adăugând că este "dezgustător să vezi pe cineva respirând alcool deasupra unui copil". Dar mulți alții au sărit în apărarea prim-ministrului, una dintre aceste postări primind 16.000 de like-uri și având parte de 1.600 de comentarii. "Văd un bunic care are un moment special cu nepoata sa la un meci de fotbal. Asta este ceva specific australian", a scris Alma Anderson.
Turnbull și-a apărat și el postarea pe care a făcut-o. "Cred că este vorba despre nebunia social media când vedem lucruri de genul acesta", a declarat el pentru postul de radio Triple M din Sydney luni. "Atâta timp cât te simți bine în pielea ta și ești tu însuți, ești natural, ce poți face mai mult de atât", a mai spus el.
Mai mulți parlamentari, printre care și liderul opoziției Bill Shorten, au sărit și ei în apărarea prim-ministrului australian. "Am găsit ceva cu care eu și Malcolm putem fi de acord. Astea sunt mizerii. Lăsați-l să fie bunic", a scris Shorten pe Twitter. "Cred că este important să spunem că Australia nu este un stat al bonelor... Este OK să-ți ții nepoata într-o mână și berea în cealaltă", a declarat senator liberal James Paterson presei la Canberra. 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

Astăzi și mâine se fac înscrieri în învățământul profesional. Elevii beneficiază de burse și nu dau bac-ul
    Absolvenții de clasa a VIII-a, precum și cei din sesiunile anterioare, care optează să urmeze cursuri în învățământul profesional, au la dispoziție astăzi și mâine să se înscrie la unul dintre liceele din județ care au și clase de învățământ profesional.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost