O figurină de ceară a lui Tom Hardy cu o inimă mecanică, dezvelită la muzeul Madame Tussauds din Londra
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
O figurină de ceară a lui Tom Hardy cu o inimă mecanică, dezvelită la muzeul Madame Tussauds din Londra
O figurină de ceară a lui Tom Hardy cu o inimă mecanică, dezvelită la muzeul Madame Tussauds din Londra
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Muzeul Madame Tussauds al figurinelor de ceară de la Londra le oferă fanilor actorului Tom Hardy o oportunitate neobişnuită de a se apropia de idolul lor, dezvelind o figurină de ceară a actorului cu o inimă mecanică, relatează Reuters. Figurina îl prezintă pe Tom Hardy stând pe canapea şi cu braţul aşezat pe spătar, o ipostază care le permite vizitatorilor să se apropie suficient de mult pentru a-i simţi bătăile inimii sau chiar pentru a le asculta. Muzeul a anunţat într-un comunicat că figurina are o inimă care bate şi "un bust cald".
Muzeul, care are filiale în întreaga lume, le permite vizitatorilor să atingă replicile din ceară ale unor celebrităţi, ceea ce duce uneori la o familiaritate excesivă. Filiala din New York a Madame Tussauds a trebuit să retragă în 2014 figurina din ceară care îl reprezenta pe cântăreţul canadian Justin Bieber din cauza faptului că era pipăită excesiv de fani, informează media locale.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
21
12
42
8
37
2

Extragerea noroc:  6819885

Harta Focsani
   

Social

AU SOSIT BILETELE DE TRATAMENT pentru asigurați și pensionari, acordate prin Casa Județeană de Pensii
    Pensionarii și asigurații din județul nostru care doresc să beneficieze de tratamente balneare într-una din stațiune baneoclimaterice din țară, își pot pregăti bagajele, deoarece primele astfel de bilete au fost repartizate de Casa Naţională de Pensii Publice către Casa Judeţeana de Pensii Vrancea.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost