O figurină de ceară a lui Tom Hardy cu o inimă mecanică, dezvelită la muzeul Madame Tussauds din Londra
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
O figurină de ceară a lui Tom Hardy cu o inimă mecanică, dezvelită la muzeul Madame Tussauds din Londra
O figurină de ceară a lui Tom Hardy cu o inimă mecanică, dezvelită la muzeul Madame Tussauds din Londra
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Muzeul Madame Tussauds al figurinelor de ceară de la Londra le oferă fanilor actorului Tom Hardy o oportunitate neobişnuită de a se apropia de idolul lor, dezvelind o figurină de ceară a actorului cu o inimă mecanică, relatează Reuters. Figurina îl prezintă pe Tom Hardy stând pe canapea şi cu braţul aşezat pe spătar, o ipostază care le permite vizitatorilor să se apropie suficient de mult pentru a-i simţi bătăile inimii sau chiar pentru a le asculta. Muzeul a anunţat într-un comunicat că figurina are o inimă care bate şi "un bust cald".
Muzeul, care are filiale în întreaga lume, le permite vizitatorilor să atingă replicile din ceară ale unor celebrităţi, ceea ce duce uneori la o familiaritate excesivă. Filiala din New York a Madame Tussauds a trebuit să retragă în 2014 figurina din ceară care îl reprezenta pe cântăreţul canadian Justin Bieber din cauza faptului că era pipăită excesiv de fani, informează media locale.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost