O femeie și un bărbat, la UPU după ce au fost implicați în bătăi
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
O femeie și un bărbat, la UPU după ce au fost implicați în bătăi
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

O femeie, caz social, din Focșani, a suferit multiple leziuni la nivelul feței, toracelui și genunchiului stâng, în timpul unei altercații și a fost adusă de urgență la Spitalul Județean. „G.M., femeie în vârstă de 54 de ani, din Focșani (caz social), contuzie cranio-facială cu escoriație piramidă nazală, fractură dreaptă, contuzie toracică și genunchi stâng prin agresiune, uz nociv de alcool”, se arată în buletinul de presă al Spitalului județean. O bătrână din Vârteșcoiu a fost internată în cadrul secției de chirurgie plastică după ce a suferit arsuri de gradul II și III la nivelul mâinii stângi. „B.L., femeie în vârstă de 76 de ani din comuna Vârteșcoiu, arsură prin flacără de grad II-III membru superior stâng circular axilă stângă și parțial stângă. Internată chirurgie plastică”. Un bărbat din Focșani a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe cu multiple contuzii suferite la nivelul capului, toracelui și antebrațului stâng în timpul unei agresiuni fizice. „M.V., bărbat în vârstă de 42 de ani, din Focșani, policontuzionat prin agresiune, traumatism cranio-cerebral acut închis, contuzie torace, antebraț stâng. Epilepsie în tratament. Pacientul nu se internează”.

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost