O femeie a ajuns la spital după ce a fost lovită de soț cu o piatră în cap, pe stradă în Focșani

0
924


O femeie în vârstă de 32 de ani a ajuns la spital de urgență, după ce a fost lovită de soț cu o piatră în cap. Incidentul s-a petrecut, ieri, în jurul orei 10.00, în zona Kaufland, din municipiul Focșani.
Potrivit unor surse, bărbatul și-ar fi ieșit din fire și ar fi lovit-o pe femeie, pe fondul unui acces de gelozie. Martorii care au surprins agresiunea au sunat imediat la 112, iar la fața locului au ajuns un echipaj SMURD și un echipaj de poliție. Femeia a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la spital. Ea prezenta lovituri la nivelul capului, era conștientă și stabilă hemodinamic.
Oamenii legii i-au întocmit bărbatului dosar penal pentru violență în familie. „La data de 16 ianuarie a.c., ora 10.13, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au fost sesizați prin apel 112 cu privire la o agresiune comisă pe raza municipiului Focșani, asupra unei femei, de 32 ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat, de 38 ani, bănuit de săvârșirea faptei. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, ne-au declarat reprezentanții Biroului de Presă al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here