O fată de 14 ani, „cu tendințe piromanice“, a vrut să dea foc locuinței după ce s-a certat cu sora sa
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
O fată de 14 ani, „cu tendințe piromanice“, a vrut să dea foc locuinței după ce s-a certat cu sora sa
O fată de 14 ani, „cu tendințe piromanice“, a vrut să dea foc locuinței după ce s-a certat cu sora sa
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

O adolescentă din Chiojdeni, de 14 ani, a pus pompieri pe drumuri duminică, în jurul prânzului. După o ceartă aprigă cu sora sa, minora a încercat să dea foc locuinței. Din spusele sătenilor, fata, care ar fi abandonat școala, a scos mai întâi copiii surorii ei din casă, apoi a strâns mai multe haine în bucătărie și le-a incendiat.
    În urma solicitării primite, pompierii din cadrul Departamentului pentru Situații de Urgență Buzău au trimis la fața locului două autospeciale și o ambulanță. După câteva minute, ei au fost anunțați că intervenția nu mai este necesară. „A fost solicitare în localitatea Chiojdeni. Noi am început deplasarea cu două autospeciale și o ambulanță către locul solicitării. Din fericire, prin localitatea Topliceni ni s-au dat datele și informațiile necesare că n-ar mai fi nevoie de intervenția noastră și s-au întors colegii de acolo. Practic nu s-a intervenit. Din primele informații, din nota de anunțare reiese că era vorba de un incendiu care luase amploare la nivelul unei locuințe, probabil că era vorba de partea de bucătărie, pentru că din câte am înțeles, din nota de anunțare, în apropiere se afla și o butelie”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău.
    Minora, care locuiește cu sora ei, a mai manifestat și cu alte ocazii tulburări de comportament, aceasta renunțând să mai meargă la școală, după cum ne-a spus directorul școlii generale Chiojdeni, Tache Cristian. După încercarea de incendiere a locuinței surorii sale, fata a ajuns la spital, prezentând răni superficiale la mâna dreaptă. I-au fost acordate îngrijirile medicale necesare, apoi a fost trimisă la un consult psihiatric. „F.F.E., persoană de sex feminin, în vârstă de 14 ani, din comuna Chiojdeni, tulburări de comportament cu tendințe piromanice, plăgi tăiate superficiale mână dreaptă. Bilet de trimitere psihiatrie”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Eveniment

Românii, invitați să planteze stejari în Parcul Memoriei Naționale
Vrâncenii în principal, și românii în general, sunt invitați de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, să participe astăzi (sâmbătă), la cea de-a doua campanie de plantare a stejarilor din Parcul Memoriei Naționale, care va avea loc la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost