O școală cu 6 săli de clasă va fi construită la Sihlea
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
O școală cu 6 săli de clasă va fi construită la Sihlea
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Primăria Sihlea va construi, în localitate, o școală cu șase săli de clasă. Investiția a fost scoasă la licitație pe Serviciul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) și are o valoare estimată de3.112.473,30 lei fără TVA din care: Cheltuieli pentru investiția de bază – 3.055.988,75 lei fără TVA; Cheltuieli pentru asigurarea utilităților – 25.679,21 lei fără TVA - Organizare de șantier – 30.805,34 lei fără TVA. Finanțarea este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare.
Vă reamintim că la nivelul autorităților locale din județului Vrancea se află în diverse stadii de execuție mai multe proiecte ce vizează reabilitarea unor unități școlare. Cele mai multe proiecte, în număr de 11, sunt în comuna Nereju, iar pe locul secund se află comuna Vidra, unde sunt 10 proiecte de reabilitate și modernizate a unităților de învățământ. Valoarea estimată a lucrărilor din Nereju este de aproximativ 6 milioane de lei, iar valoarea celor 10 proiecte din Vidra este de peste 5 milioane de lei.
Totodată, autoritățile locale din Ruginești derulează proiectele: „Reabilitare, modernizare Școală Primară în vederea obținerii autorizațiilor sanitare de funcționare, sat Copăcești“-568.610 lei; „Reabilitare, modernizare Școală Gimnazială în vederea obținerii autorizațiilor sanitare de funcționare, sat Anghelești“-938.779 lei; „Reabilitare, modernizare Școală Gimnazială în vederea obținerii autorizațiilor sanitare de funcționare, sat Ruginești“-1.491.744 lei.
Unități de învățământ vor mai reabilita și moderniza și autoritățile locale din:  Mărășești, Mera, Milcovul, Obrejiţa, Panciu, Reghiu, Sihlea, Slobozia Bradului,  Slobozia Ciorăşti, Broșteni, Cîmpuri, Năruja, Negrilești, Odobești, Spulber, Suraia, Tănăsoaia, Tătăranu, Vînători, Vrîncioaia și Vulturu.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost