Nu ratați întâlnirea cu MIRCEA DINESCU, astăzi, la Ateneu
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Nu ratați întâlnirea cu MIRCEA DINESCU, astăzi, la Ateneu
Nu ratați întâlnirea cu MIRCEA DINESCU, astăzi, la Ateneu
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    Ateneul Popular "Mr. Gh. Pastia" continuă seria întâlnirilor de colecție în cadrul Proiectului Conferințele Publice ATHENAEUM. De această dată invitat va fi poetul MIRCEA DINESCU, cunoscut scriitor, publicist și om de televiziune, apreciat ca o prezență publică deosebit de populară și ca o personalitate a societății civile. Acesta va vorbi despre starea poeziei și își va lansa și la Focșani ultimul său volum de poeme intitulat Colierul din bomboane de colivă. Distinsul invitat va citi din creația sa poetică și va avea un dialog cu publicul spectator. Conferința se va încheia cu o sesiune de autografe. Conferinta va avea loc Miercuri, 25 aprilie 2018, începand cu ora 17.00, la Sala Mare a Ateneului Popular.

Manager,
Valentin Gheorghiță

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost