Ninişor sondează doar contracost
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Ninişor sondează doar contracost
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Dom’le, peneliştii sunt într-o frenezie preelectorală ceva de speriat. Nominalizează, fac liste, sondează, şi, desigur, ies pe locul doi. Dar nu despre asta vorbim acum, ci despre faptul că, potrivit unor surse demne de toată încrederea, Ninişor nu bagă sondaţii pe listă decât contracost. Adică: vrei să fii pe lista candidaţilor?  Bagă 2 mii de lei. Adevăru’ e că şi sondajele astea costă, de la consumabile la forţa de muncă sondatoare, deci cine vrea, să marce banu’. Corect? Corect, dar nu prea, în condiţiile în care, oricum, oricare ar candida tot n-ar ieşi primar. Aşa că pentru ce să cheltuieşti banii? Bine, eventual te bucuri că-i mai dai o pâine celui care face sondajul. Tot e ceva. 

 

 

5 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • e de la soia modificata genetic pe care o consuma toti ...

  DE analistu', postat pe 17-09-2015, la 07:11

 • De ce nu candideaza el insusi la primaria Focsani, ca se le arate tuturor ce tare este? Sa le arate ca este un lider real. NUuuuu.... el inventeaza tot felul de acuze la adresa lui Oprisan prin site-uri de prin bucuresti, ca e agent kgb, ca e protejat de servicii etc. Atata poate dl nini , atata face! Dar cu astea o sa ramana.....

  DE nini sobolanaru, postat pe 17-09-2015, la 07:57

 • Cu nea Cornel Noana, castiga sigur Primaria Focsanilor, si inca la scor mare, eset cel mai credibil candidat, posibil sa-l incurce un pic, daca mai candideaza, domnul Bacinschi, este iubit de populatie in rest jale mare.

  DE titi, postat pe 17-09-2015, la 09:01

 • Daca candideaza Dl Noana, nu trece de 25% si ii mai si strica imaginea dupa alegeri. Iti bati joc de un om in felul asta, mai bine lasa-l in ceea ce face ca face bine

  DE Remy, postat pe 17-09-2015, la 11:39

 • Inainte de a candida pentru postul de primar al mun. Focsani, eu il invit pe proful unirist de mate, Cornel Noana, sa se confrunte PUBLIC cu mine in rezolvarea problemei de matematica numita "ingineria finaciara de la CUP Focsani", prin care incepand cu anul 2000, focsanenii sunt JEFUITI de "supermanagerul" Vasilescu Gh. cu complicitatea primarului Decebal Bacinschi si nu numai. Il atentionez pe prof. Cornel Noana ca in confrutarea cu mine, pupincurismul in care s-a specializat el in ultimii ani, nu face nici cat o ceapa degerata.

  DE Ulise Grosu, postat pe 17-09-2015, la 14:53

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

15
9
31
21
13
4

Extragerea noroc:  1515368

Harta Focsani
   

Interviu

„Profesorul nu este judecător, este educator“; interviu cu profesorul Adrian Avram, care pregătește olimpici la istorie
Deși domnul Trandafir nu mai este, încă mai există oameni care practică meseria de profesor cu dăruire și dragoste pentru cunoaștere și pentru elevi. Un astfel de profesor este și Adrian Avram, profesor de istorie la Colegiul Național Emil Botta din Adjud.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost