Niciun caz de gripă în Vrancea
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Niciun caz de gripă în Vrancea
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

       Raportul de monitorizare a infecțiilor respiratorii acute, întocmit de reprezentanții  Direcției de Sănătate Publică (DSP) Vrancea, nu a înregistrat în săptămâna 26 martie – 1 aprilie 2018 nici un caz de gripă. În intervalul respectiv DSP Vrancea a înregistrat 1304 cazuri de infecții respiratorii acute, dintre care 44 de cazuri au fost reprezentate de persoane care au avut nevoie de internare, cele mai multe cazuri fiind înregistrate la grupa de vârstă 5-14 ani (352 cu 11 internări). Raportul de monitorizare a infecțiilor respiratorii a mai înregistrat 361 cazuri de pneumonii, dintre care în 117 cazuri persoanele bolnave au avut nevoie de internare. A fost înregistrat și un deces prin pneumopatie, la o persoană în vârstă de 85 de ani.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Infracţional

VIDEO și GALERIE FOTO: Mamă a șase copii, OMORÂTĂ de concubin. Femeia era chinuită și bătută frecvent de bărbatul alcoolic
O femeie de 43 de ani a fost găsită decedată în locuința sa din satul Maluri, comuna Vulturu. Primele date arată că femeia a fost omorâtă de concubinul ei în noaptea de luni spre marți. Cei doi ar fi băut împreună luni seara la un magazin din sat și apoi ar fi mers acasă, acolo unde a avut loc nenorocirea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost