Niciun candidat pentru funcția de președinte al Judecătoriei Focşani, doar unul pentru cea de vicepreşedinte
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Niciun candidat pentru funcția de președinte al Judecătoriei Focşani, doar unul pentru cea de vicepreşedinte
Niciun candidat pentru funcția de președinte al Judecătoriei Focşani, doar unul pentru cea de vicepreşedinte
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Judecătorul Ionel Iulian Păun, actualul preşedinte al Secţiei Penale de la Judecătoria Focşani şi purtător de cuvânt al instanței, s-a înscris la concursul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), prin Institutul Naţional al Magistraturii (INM), pentru ocuparea funcţiei de vicepreşedinte al Judecătoriei Focşani. Săptămâna aceasta, judecătorul va susţine interviul la testarea psihologică.
    Pe lângă acest post, CSM a mai scos la concurs şi funcţia de preşedinte al Judecătoriei Focşani, dar şi funcţiile de prim-procuror la Parchetele de pe lângă Judecătoriile Panciu şi Adjud. Pentru ocuparea acestor trei posturi nu s-a înscris la concurs niciun candidat, după cum rezultă din listele afişate pe site-ul INM. Acum, Judecătoria Focşani este condusă de judecătoarea Mariana Grădinescu, preşedinte, şi judecătoul Valeriu Roşca, vicepreşedinte, care din vară îşi vor desfăşura activitatea la Tribunalul Vrancea, respectiv Tribunalul Bucureşti.
Concursul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor la curţile de apel, tribunale, judecătorii, precum şi la parchetele de pe lângă acestea se desfăşoară în perioada 23 martie-28 iunie a.c.
Conform anunțului postat pe site-ul INM, în perioada 13 - 20 mai candidații susţin testarea psihologică, ce cuprinde două etape, respectiv testul psihologic scris şi interviul psihologic. Apoi, în perioada 25 mai – 13 iunie se va susţine proiectul referitor la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere, iar pe 17 iunie candidaţii care vor trece de probele anterioare vor susţine testarea scrisă privind managementul, comunicarea şi resursele umane.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

1
14
38
47
33
7

Extragerea noroc:  7918147

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO si GALERIE FOTO: Șoferi și motocicliști! Polițiștii acționează zi și noapte cu noul radar mobil cu laser integrat
    Polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au pus în funcțiune de ieri un aparat de radar mobil cu laser integrat și cameră video digitală de înaltă fidelitate. Cinemometrul LTI 20-20 TruCAM este cel mai performant apărat de măsurare a vitezei.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost