Mutilat pe viață după ce a fost lovit în față cu o halbă de bere
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Mutilat pe viață după ce a fost lovit în față cu o halbă de bere
Mutilat pe viață după ce a fost lovit în față cu o halbă de bere
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Un tânăr de 26 de ani, din comuna Sihlea, a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală. Conform rechizitoriului, la data de 21 septembrie 2017, inculpatul a lovit persoana vătămată cu o halbă în zona feței, producându-i acesteia un prejudiciu estetic grav şi permanent.
Din anchetă a rezultat că persoana vătămată şi inculpatul locuiesc în aceeaşi comună, între cei doi existând un conflict mai vechi. La data amintită, în jurul orei 20.00, persoana vătămată şi un martor au mers la un bar din localitate. Şi-au luat câte o bere şi s-au aşezat la o masă. În zonă era şi inculpatul, care l-a întrebat pe bărbatul cu care se afla victima dacă nu vrea să meargă cu el la muncă, urmând să fie plătit cu suma de 100 lei pe zi. În acel moment, persoana vătămată a intervenit în discuţie şi i-a spus inculpatului că merge el dacă îl plăteşte cu 150 de lei pe zi. După această discuţie, între inculpat şi persoana vătămată a pornit un schimb de replici, iar le aici şi până la ameninţări şi o bătaie în toată regula nu a mai fost decât un pas.
Conform rechizitoriului, persoana vătămată l-ar fi scuipat pe inculpat, gest pe care l-a făcut apoi şi acesta din urmă. Totodată, inculpatul i-a spus persoanei vătămate că o va bate, aşa cum a mai făcut şi înainte. Supărat, inculpatul s-a dus la căruţa cu care venise la bar şi a luat din ea o furcă. S-a îndreptat către persoana vătămată cu scopul de a o lovi cu furca, dar a fost oprit de martori. Inculpatul tot nu s-a potolit şi a pus mâna pe o halbă, cu care a lovit persoana vătămată în zona feţei. Victima a avut nevoie de 12-14 zile de îngrijiri medicale.
La audieri, inculpatul a recunoscut fapta, iar persoana vătămată a spus că se va constitui parte civilă.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost