Motociclistul rănit grav, în urma accidentului de la Bolotești, transferat la București
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Motociclistul rănit grav, în urma accidentului de la Bolotești, transferat la București
Motociclistul rănit grav, în urma accidentului de la Bolotești, transferat la București
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Alexandru Roşioru, militarul de 25 de ani, din Ţifeşti, accidentat grav în urmă cu o săptămână, va fi transferat astăzi la spitalul Universitar București, secția  Ortopedie. Tânărul a fost internat în Spitalul Județean pe 16 septembrie, după ce a suferit un grav accident de circulație. Acesta, în timp ce se deplasa cu o motocicletă, pe raza localității Bolotești a intrat în coliziune cu un autovehicul. În urma coliziunii, motociclistul a suferit mai multe fracturi și traumatisme severe. Martorii spun că el s-ar fi angajat într-o depășire riscantă. Medicii l-au diagnosticat pe Alexandru cu fractura arc costal posterior C8 stânga, minim pneumotorax stâng, fractură apofize transverse stângi T5 și T6, fractură omoplat stâng, dilacerare splenică grad III, lichid liber intraperitoneal pelvin, fractură aripă sacrată stângă, fractură acetabulară dreapta cu luxație posterioară femurală.
    Din fericire, medicii chirurgi și ortopezi ai Spitalului Județean Focșani au reușit să-l stabilizeze pe Alexandru. Leziunea perifirică suferită la nivelul splinei i-a ținut pe medici în alertă. În cele din urmă, lui Alexandru nu i-a mai fost extirpată splina.
    Familia lui Alexandru Roșioru a făcut apel la toți cei care au dorit să îi ajute în aceste momente grele și să doneze sânge din grupa A II negativ. Au răspuns apelului foarte multe peraoane, impresionate de suferința lui.


 

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • Insanatosire grabnica si invatatura de minte pentru ceilalti teribilisti!

    DE militianul, postat pe 27-09-2017, la 13:02

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL46
22
47
43
27
28

Extragerea noroc:  9442301

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Singura școală de formare a subofițerilor sanitari din țară funcționează la Focșani
Elevii claselor a XI-a și a XII-a ai Liceului Tehnologic G.G. Longinescu au fost vizitați, ieri, de cadre militare din cadrul garnizoanei Focșani.

POZA ZILEI

Un pompier salvează o pisică dintr-un bazin de pe fosta platformă Mopaf

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost