Monumentul eroilor de la Gugești va fi reabilitat
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Monumentul eroilor de la Gugești va fi reabilitat
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Primul monument al eroilor din comuna Gugești va fi reabilitat în perioada următoare. Primarul Vasile Vatră a spus că monumentul se află în satul Vechi de peste linia ferată și este primul făcut în cinstea eroilor care și-au pierdut viața pe câmpurile de luptă în perioada 1916 - 1918. Edilul a spus că nu l-a uitat, așa cum a fost criticat „de unii care stau pe margine și nu ridică un pai pentru localitate“, ci acum i-a venit rândul și va fi reabilitat așa cum se cuvine. „Am un lucru foarte important de făcut și anume restaurarea și punerea în valoare a monumentului eroilor din perioada 1916 - 1918 de lângă biserica veche din satul Vechi. Nu l-am uitat cum au zis unii care m-au tot criticat, acum i-a venit rândul și va fi reabilitat așa cum se cuvine. Este primul monument din comuna Gugești ridicat în cinstea celor care și-au dat viața pentru noi cei de astăzi, care trăim pe aceste meleaguri. Suntem obligați să cinstim memoria înaintașilor noștri și vă promit eu că o vom face așa cum se cuvine. Fondurile necesare sunt alocate din bugetul local al comunei”, a spus Vasile Vatră, primarul de la Gugești.

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
7
14
44
27
45
4

Extragerea noroc:  5744661

Harta Focsani
   

Eveniment

VIDEO : Bărbat de 30 de ani, omorât dintr-un pumn după ce a intervenit să apere un bătrân
 Irinel Harabagiu, de 30 de ani, din sat Pufești, comuna Pufești, a murit joi seara, în jurul orei 20.15, după ce a fost lovit cu pumnul de un bărbat din satul Domnești.

POZA ZILEI

Tradiție și modernitate

SECVENTA ZILEI

Plimbare

SONDAJ DE OPINIE

Social

Unde veți petrece vacanța de vară?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost