Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: Valerian și orașul celor o mie de planete
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: Valerian și orașul celor o mie de planete
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

După „Ghost in a shell”, 2017 aduce cinefililor încă o ecranizare a unor benzi desenate cu valoare istorică. De această dată este vorba despre clasicul SF desenat franțuzesc „Valérian și Laureline”. Producția este regizată de Luc Besson sub denumirea cinematografică „Valerian and the City of a Thousand Planets”. Acțiunea se petrece într-un viitor destul de îndepărtat al omenirii – în secolul XXVIII, Valerian (Dane DeHaan) și Laureline (Cara Delevingne) sunt agenți speciali într-o lume populată de multe specii inteligente și conștiente, care trăiesc în armonie. Sarcina celor doi operativi este aceea de a se asigura că în teritoriile locuite de oameni se păstrează ordinea civilă. Când însă în imensa metropolă multiculturală și mulți-specie Alpha se instalează o forță malefică, Valerian și Laureline primesc de la Ministerul Apărării o misiune specială și foarte periculoasă. Ei trebuie să identifice dușmanul care amenință siguranța și pacea orașului celor o mie de planete și să-l anihileze. Alături de Dane deHaan și Cara Delevingne, din distribuție mai fac parte Ethan Hawke, John Goodman, Clive Owen și Rihanna.

 

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost