Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: Unforgettable
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: Unforgettable
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

După divorț, fostul soț al Tessei Connover își reface viața alături de Julia, cu care urmează să se căsătorească. Problema este că, fără să se gândească la posibile consecințe, își aduce logodnica să locuiască tot în casa în care trăise împreună cu fosta soție. El încearcă să o aducă în noua viață de familie și pe fiica lui și a Tessei, Lilly, iar Tessa nu vede cu ochi buni nimic din toate acestea. În ciuda tuturor eforturilor pe care Julia le face ca totul să fie bine, situațiile neplăcute sau de-a dreptul periculoase nu întârzie să apară; Tessa este atât de geloasă, încât este în stare de orice.
Regia filmului aparține Denisei Di Novi („Edward Scissorhands”, „Crazy, Stupid, Love”, „The Nightmare Before Christmas”). Rolul Tessei este interpretat de Katherine Heigl, cunoscută iubitorilor de seriale mai ales pentru rolul Dr. Izzie Stevens din Anatomia lui Grey, iar cinefililor din „The Ugly Truth”, „Knocked Up”, „Life As We Know It”, iar Julia  este Rosario Dawson, pe care publicul român a urmărit-o în seriile „Gemini Division” și „Daredevil”. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL21
5
44
48
11
49

Extragerea noroc:  9926601

Harta Focsani
   

Actualitatea

Marian Oprișan: Vă aștept cu inima deschisă pentru a scrie împreună istoria începutului Parcului Mândriei Naționale
Președintele Consiliului Județean Vrancea și al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România (UNCJR), Marian Oprișan, a lansat o nouă invitație românilor de a participa la acțiunea de plantare a primei serii de stejari, în cadrul Parcului Memoriei Naționale – Mărășești – RoMândria.

POZA ZILEI

Mai bine decât un „câine rău“

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost