Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: Transformers: The Last Knight
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: Transformers: The Last Knight
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

În regia lui Michael Bay, Transformers: The Last Knight (Transformers: Ultimul cavaler) vine în cinematografe în a doua parte a lunii iunie. Este unul dintre cele mai așteptate filme de acțiune SF ale anului și întregește saga roboților extratereștri conștienți de sine și înzestrați cu inteligență, creați în 1980 de compania americană de jucării Hasbro în colaborare cu japonezii de la Takara Tomy.
În acest episod, ordinea firească a lucrurilor se răstoarnă, iar cheia se află în trecutul istoric și pierdut al Transformerilor pe Pământ. Eroii se metamorfozează (sau își arată adevăratele intenții) și devin dușmani neîmpăcați, iar eroii sunt tocmai cei urmăriți. Omenirea intră într-un război disperat cu Transformerii, Optimus Prime este dispărut fără urmă, iar Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, lordul englez Sir Edmund Burton (Sir Anthony Hopkins), cunoscător al istoriei Transformerilor, și profesoara de la Oxford Viviane Wembly (Laura Haddock) sunt în situația de a deveni cei care încearcă să salveze lumea. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost