Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: The Snowman
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: The Snowman
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

În thrillerul The Snowman, bazat pe bestsellerul cu aceeași denumire semnat de scriitorul norvegian Jo Nesbø, detectivul Harry Hole (Michael Fassbender) este pe urma unor persoane dispărute cu decenii în urmă, despre care intuiește că ar fi fost omorâte de un criminal în serie.
Hole trebuie să deslușească modul în care acționează suspectul, dar are un termen limită; el trebuie să afle adevărul neapărat înainte de următoarea ninsoare, când criminalul va ucide din nou. Cheia anchetei stă în cazurile din trecut, pe care detectivul trebuie să le lege de dispariția recentă a unei femei, cu ocazia primei ninsori a anului.
Singurul indiciu este eșarfa victimei lăsată în mod voit pentru a fi găsită de poliție, la gâtul unui om de zăpadă. Polițistul realizează curând că făptuitorul raportează femeile ca fiind dispărute înainte să le omoare și că îi place să tachineze forțele de ordine, lăsându-le indicii și atrăgându-le în jocul lui sinistru.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
30
33
5
2
34
19

Extragerea noroc:  5130775

Harta Focsani
   

Social

Copii vânduţi pe geam și nume schimbate pentru a scăpa de demonii bolilor
    Aţi auzit de copiii vânduţi pe geam sau cumpăraţi, scăpând în acest fel de o boală chinuitoare? Aţi auzit de familii care schimbau numele copiilor pentru a le vindeca toate problemele de sănătate?

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost