Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: The Snowman
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: The Snowman
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

În thrillerul The Snowman, bazat pe bestsellerul cu aceeași denumire semnat de scriitorul norvegian Jo Nesbø, detectivul Harry Hole (Michael Fassbender) este pe urma unor persoane dispărute cu decenii în urmă, despre care intuiește că ar fi fost omorâte de un criminal în serie.
Hole trebuie să deslușească modul în care acționează suspectul, dar are un termen limită; el trebuie să afle adevărul neapărat înainte de următoarea ninsoare, când criminalul va ucide din nou. Cheia anchetei stă în cazurile din trecut, pe care detectivul trebuie să le lege de dispariția recentă a unei femei, cu ocazia primei ninsori a anului.
Singurul indiciu este eșarfa victimei lăsată în mod voit pentru a fi găsită de poliție, la gâtul unui om de zăpadă. Polițistul realizează curând că făptuitorul raportează femeile ca fiind dispărute înainte să le omoare și că îi place să tachineze forțele de ordine, lăsându-le indicii și atrăgându-le în jocul lui sinistru.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Au reînceput lucrările de consolidare și restaurare la Prefectura Putna din Focșani
    Consiliul Județean Vrancea a reluat în această săptămână lucrările de consolidare și restaurare la clădirea fostei Prefecturi a Județului Putna, după o perioadă de pauză, în care lucrările la acest imobil simbolic pentru județul Vrancea au fost sistate din cauza litigiului în instanță cu vechiul constructor

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost