Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: The Mummy
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: The Mummy
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Întruchipare a zeiței egiptene Amunet, prințesa Ahmanet (Sofia Boutella) era sortită tronului Egiptului. Setea de putere a transformat-o însă într-atât, încât a devenit un pericol și a trebuit prinsă și îngropată în deșert, ca într-o închisoare peste milenii. Sarcofagul în care răul a dospit atâta vreme a fost până la urmă găsit, iar Nick Morton (Tom Cruise) și echipa lui au suportat consecințele descoperirii: avionul în care îl transportau s-a prăbușit în condiții ciudate. Morton, singurul supraviețuitor al accidentului, lăsat în viață pentru a servi scopurilor lui Ahmanet, acum dezlănțuită în lume, își asumă misiunea de a salva omenirea de la domnia întunecată a prințesei blestemate.
În regia lui Alex Kurtzman, cu Tom Cruise, Sofia Boutella, Russell Crowe, Javier Botet și Annabelle Wallis în rolurile principale, The Mummy din 2017 este încă un film de aventură fantastică al momentului ce are în prim plan un personaj feminin. Spre deosebire de Wonder Woman însă, prințesa Ahmanet este însăși manifestarea întruchipată a răului. 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost