Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: The Hitman's Bodyguard
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: The Hitman's Bodyguard
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

În regia lui Patrick Hughes (The Expendables 3), The Hitman's Bodyguard este un film de acțiune comic, în care cei doi protagoniști sunt nevoiți să se ajute ca să supraviețuiască, în ciuda faptului că se detestă reciproc.
Parteneriatul improbabil dintre Michael Bryce (Ryan Reynolds), cel mai bun agent de protecție din lume și asasinul profesionist Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) ia naștere după ce Kincaid acceptă să depună mărturie la Curtea Internațională de Justiție, împotriva unui dictator dispus să facă orice ca să scape de justiție.
În vreme ce ucigașii trimiși de dictator pe urma lui Kincaid îi caută și îi atacă necontenit, Bryce trebuie să-și protejeze clientul, ceea ce nu este deloc ușor, având în vedere animozitatea dintre ei și conflictele lor din trecut (Kincaid deja a încercat să-l omoare pe Bryce de... 28 de ori). Cei doi trebuie să reziste împreună până la proces – dacă reușesc să nu se omoare între ei până atunci.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL32
5
4
49
44
12

Extragerea noroc:  3736243

Harta Focsani
   

Actualitatea

Spații pentru agrement și sport, alei ale scriitorilor, supraveghere video și locuri noi de joacă în parcurile Bălcescu și Teatru
Parcurile Nicolae Bălcescu și Teatru vor avea sistem de supraveghere video, locuri noi de joacă, facilități pentru persoanele cu handicap, alei reabilitate, spații pentru agrement și sport.

POZA ZILEI

Vegan :)

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Unde veți petrece vacanța de vară?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost